Home OppskrifterEnkle frøbrød (lavkarbo, glutenfri)

Enkle frøbrød (lavkarbo, glutenfri)

by Naturmamma
0 comments

//Denne posten kan inneholde affiliate-lenker, som betyr at jeg kan tjene en liten provisjon – uten ekstra kostnad for deg.//


Frøbrød passer perfekt til helgekos med reker eller krabbe. De er Superenkle å lage og erstatter loff veldig bra. I tillegg er de mye sunnere enn loffen – vinn vinn!

Du kan også ha krydder i dem (f.eks rosmarin eller persille) og bruke dem som vanlig brødskiver med pålegg på.

Jeg oppbevarer dem i en beeswrap i kjøleskapet, men de blir litt tørre etter et par dager (det gjør de uansett i plast også) Så det beste er å oppbevare dem i frysen etter en dag, også ta ut så mange du trenger og varme dem lett i ovnen i ett par minutter. Jeg bruker beeswraps fordi jeg ønsker å eliminere plastsøppel og bruker gjenbrukbare alternativer. Beeswraps kan brukes om igjen og om igjen.

Enkle frøbrød (lavkarbo, glutenfri)

FORBEREDELSESTID 5 minutter
KOKETID 8 minutter
Total tid 13 minutter
Rett Frokost, Lunsj, Matboksmat
Kjøkken Glutenfri, Lavkarbo
Porsjoner 9 stk

Ingredienser
  

  • 2 dl sesamfrø avskallet
  • 2 dl hvitost jeg har brukt norvegia
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts fiberhusk
  • 3 stk egg

FREMGANGSMÅTE
 

  • Bland godt sammen de tørre ingrediensene. Tilsett ost og rør jevnt.
  • Tilsett eggene til slutt, og rør slik at blandingen blir godt blandet sammen.
  • Bruk en slikkepott og bre røren utover en smurt langpanne, prøv å unngå hull - men samtidig at det blir tynt.
  • Stek i ovnen på 225grader i ca 7-8 minutter.
  • Bruk en pizzaskjærer til å dele opp i stykker. Jeg får som regel 9-12 stykker alt ettersom hvordan jeg deler opp.

You may also like

Leave a Comment

Recipe Rating




This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Tillat Les mer