Naturmamma-kaffe (som ikke gir deg magetrøbbel)

av Naturmamma

//Inneholder affiliatelenker//

Jeg elsker kaffe, men jeg reagerer også ofte på det, så jeg unner meg en kopp eller to i ny og ne. Jeg syns det er så koselig å sitte i sofakroken hvor jeg har utsikt over naturhagen min og sjøen, med en kopp kaffe i hånden. Da drømmer jeg meg lett bort og får slappet litt av. Jeg overser altså glatt at unge nr to søler på kjøkkenbordet og at unge nr tre maler hunden blå.. Null problem å overse, så lenge jeg har en kopp kaffe!

Du har kanskje sett mine bullettproof-kaffekopper i sosiale medier? Eller at andre deler det de kaller ketokaffe eller fettkaffe? Nå har jeg kombinert bulletproof med kaffe som ikke gir magetrøbbel og er koffeinfri! WOW! Oppskriften er tilpasset fra Lilalife sin oppskrift

For å lage denne kaffien trenger du tørket løvetann og sikorirot – det får du kjøpt på iherb.com her:
Løvetannrot 
Sikorirot
Pumpkinspice-kryddder
MCT olje

Bestiller du fra iherb, så pass på at du ikke bestiller for over 350kr inkl frakt slik at du slipper toll. Du kan gjerne bestille i flere omganger. De har mye annet gøy på iherb også.

Og om du ønsker det kan du tilsette en ørliten dråpe kardemommeolje fra doTERRA i kaffien. Kardemomme styrker den generelle tarmhelse og er nydelig på smak. (hvis du ønsker eteriske oljer – send en mail til naturmamma@gmail.com så skal jeg hjelpe deg)

Naturmamma-kaffe

Skriv ut
Serveringer: 1 Prep Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

  • 1 ts løvetannrot
  • 2 ts sikorirot
  • 2,5 dl kokt vann
  • 0,5-1 dl kokosmelk eller mandelmelk
  • 1 ts mct olje
  • eplepaikrydder

INSTRUKSJONER:

Kok opp vann, hell det over løvetann og sikorirot og la det trekke en stund (3-5 minutter) før du siler bort løvetann og sikorirestene.
Ha kaffien i en blender og tilsett melk etter ønske.
Her kan du også tilsette smør, kollagen, mct olje etc for å få økt fett i kaffien, samt eplepaikrydderet og kardemommmeolje hvis du ønsker å bruke det.

Blend godt, ha i en kopp, nyt 😀

 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.