Fornyelse og refleksjon: omfavn energien til den nye snømånen

av Naturmamma

Den nye snømånen, også kjent som nymånen i februar, er en tid assosiert med nystart, introspeksjon og fastsetting av intensjoner for den kommende månesyklusen. Her er noen spørsmål du kan vurdere å stille under den nye snømånen for å veilede refleksjon og intensjonsinnstilling:

 1. Hvilke nye mål eller intensjoner setter jeg meg for denne månesyklusen?
 2. Hvordan kan jeg omfavne den nye starten som den nye snømånen tilbyr?
 3. Hvilke sider av livet mitt trenger rensing eller fornyelse?
 4. På hvilke måter kan jeg få en dypere kontakt med meg selv og min intuisjon?
 5. Hvordan kan jeg dyrke mer oppmerksomhet og tilstedeværelse i hverdagen?
 6. Hvilke vaner eller mønstre må jeg frigjøre for å gi plass til vekst?
 7. Hvilke praksiser eller ritualer kan jeg inkludere i rutinene mine for å støtte mitt velvære?
 8. Hvilke kreative prosjekter eller bestrebelser føler jeg meg kalt til å utforske?
 9. Hvordan kan jeg invitere mer overflod og velstand inn i livet mitt?
 10. Hvilke relasjoner eller forbindelser ønsker jeg å styrke eller utdype?
 11. Hvordan kan jeg bidra positivt til samfunnet mitt eller verden rundt meg?

Tilpass gjerne disse spørsmålene til dine personlige forhold og bruk dem som utgangspunkt for refleksjon under den nye snømånen. Det er en tid for å sette positive intensjoner og tilpasse deg energien til nye begynnelser.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.