Hvordan lage nymåneønsker + få de til å gå i oppfyllelse

av Naturmamma

I kveld er det nymåne og da er tiden for å lage nymåneønsker og sette intensjoner for tiden framover.
Det er enkelt å gjennomføre og nymånen har en kraftig effekt på våre ønsker. Nymånen er en tid når ønsker blir hørt og drømmer blir sann.

Det å lage en sermoni rundt nymånen trenger ikke å være spesielt forbeholdt hekser eller andre spesielt interesserte, faktisk er det en ypperlig måte å ta vare på deg selv og ønske positivitet i livet.  Jeg bruker nymånersermoni som en del av min selvpleie-rituale.

Hva trenger du for å lage nymåneønsker?

Du trenger ikke mye:
– Et stille sted du kan få litt tid for deg selv.
– En notatbok eller ark til å skrive på, samt noe å skrive med.
– Om du ønsker kan du tenne stearinlys, ha krystaller eller ha diffuser med eteriske oljer. Dette er helt frivillig og absolutt ikke noe must. Se i så fall lenger ned.

Når du er klar. Sitt deg ned. Lukk øynene, pust dypt inn. Hold pusten i fem sekunder og slipp forsiktig ut. Gjør dette til kroppen din begynner å slappe av og hodet begynner å bli klarere.

Fokuser på hva du ønsker deg, og ikke på hva du ikke ønsker. Ønskene kan gjerne være spesifikk – «jeg ønsker å få en ny jobb» «jeg ønsker å jobbe hjemmefra» «jeg ønsker meg et nytt hjem» «jeg ønsker å treffe en ny kjæreste»

Pass på at du ikke noterer ned for mange ønsker. Mellom 5 og 10 er fint. Når du har notert ned så kan det være lurt å tegne dem. Dette er fordi når du tegner ønskene dine, så blir de mer virkelig for deg og hjernen din begynner å omforme seg til å tenke at de er på vei til å skje. Du trenger ikke være flink til å tegne for å gjøre dette altså, pinnefigurer etc holder, husk at det bare er du som skal se dette. Men, dess mer energi du legger inn i dette, dess mer energi gir nymånen tilbake. Fargelegg gjerne.

Lukk øynene dine og visualiser ønskene dine. For eksempel, hvis du ønsket at du skulle treffe en ny kjæreste kan du visualisere hvordan det er på date, hva dere gjør. Kanskje du drømmer om solnedgang på stranden sammen med din nye kjæreste, med en arm rundt skulderen. Vil den nye kjæresten være høy, mørk, lys, morsom, snill, handy? Drøm!

Velg deg ut ett eller to av ønskene som du ønsker å fokusere mest på. Velg helst da de som det er størst sjanse for at skal gå i oppfyllelse i den nærmeste tiden eller som roper sterkest til deg når du drømmer.

Si til deg selv: «jeg har en kjekk kjæreste» «jeg har en flott bil» «drømmejobben kommer til meg» «jeg har bedre rutiner»

Det er også lurt å skrive ned punkt for punkt hva du må gjøre for å oppnå ønskene dine. Og ja, faktisk gjennomføre dem. Det hjelper ikke å si at du har en kjæreste uten å aktivt gjøre noe for å få det. Ting det kan være er å gå ut å treffe nye folk, spørre venner om de kjenner noen de kan sette deg opp på blinddate med etc.

Når du er ferdig åpner du øynene, samler hendene ved brystet og sier: «Dette eller noe bedre manifesterer nå for meg»

Hvis du ønsker det kan du brenne arket med ønskene dine etterpå. Du kan også ta vare på dem og ha dem i en notatbok slik at du kan se måned for måned hvordan ønskene dine forandrer seg eller går i oppfyllelse.

Nå er du ferdig med nymåneønsker. Gå videre med hverdagen og tenk på drømmene dine innimellom – legg merke til om drømmene manifesterer seg, du vil som regel merke en forandring rundt fullmåne (som er om ca 2 uker).

Eteriske oljer som kan passe til nymåneønsker:

  • Blue Tansy: Oljen for inspirert action. Hjelper deg å definere hva du brenner for og å sette action i det du ønsker.
  • Villappelsin: oljen av overflod (abudance) Oppløftende sitrusolje som inspirerer til lykke
  • Motivate blanding: den ideelle blanding for å motivere til å sitte ned for å drømme
  • Lavendel: oljen av kommunikasjon – vil hjelpe deg å kommunisere bedre dine drømmer til deg selv
  • Clary sage: Oljen av klarhet – vil åpne tankene dine bedre og gi deg bedre klarhet i hva du ønsker.

Skriv en kommentar