Er du like heldig som meg kan du finne bjørnebær på buskene enda. Bjørnebær modner nemlig mye senere enn de andre bærene, men krever bedre solforhold for å komme fram. Hvis ikke du finner dem på buskene og butikkene ikke har i bærdisken kan du nok garantert finne dem i frysedisken.
Bruk gjerne isformer i stål eller silikon for å unngå plasten. Du finner blant annet nydelige stålprodukter som varer her.
Denne oppskriften inneholder mye næring til kroppen i form av sunt fett og lite sukker.
Tåler du ikke fløte/melkeprodukter kan du bruke laktosefri ellers så finner det også ris eller kokosfløte du kan piske til krem i spesialbutikker og store dagligvarebutikker.

INGREDIENSER
- 6 eggeplommer
- 6 ss kokosblomstsukker( + 3 ss)
- 0,5 liter fløte
- 1/2 ts vaniljepulver
- 2 dl bjørnebær
INSTRUKSJONER:
Visp eggeplommene og kokosblomstsukkeret til eggerøre.
I en annen bolle - pisk fløten til krem, tilsett vaniljen.
Mos bjørnebær i en blender eller food processor, smak dem eventuelt til med litt kokossukker. Jeg syns det blir best når jeg har i ca 2-3 ss kokossukker i dem). Rør dem inn sammen med eggene.
Vend forsiktig egge og bjørnebærblandingen inn i kremen.
Hell på former og frys i fryseren, gjerne over natten.
Du kan også smelte skokolade og ha forsiktig over de når de er ferdig frossen hvis du vil det, da er det best med mørk sjokolade, men de er også nydelig akkurat slik de er.