Personlige fotogaver

av Naturmamma

//Annonse – i samarbeid med smartphoto.no//

Har du begynt å tenke på julegaver enda? I forhold til søkene jeg får på bloggen min, ser jeg at det er mange som har begynt å tenke i de baner. Og at flere er opptatt av hvordan de kan lage personlige julegaver. Derfor vil jeg tipse om en fin butikk hvor du kan lage personlige gaver selv. Resultatet blir flott, også er det enkelt. Her kan du faktisk gjøre deg ferdig med alle på listen din samtidig.

Og du, blir du litt overveldet her nå og ikke har begynt å tenke på jul enda. Det er bare litt over 2 mnd igjen, så jeg ønsker å være ute i god tid med tipsene slik at du slipper å stresse i tiden rett før jul. Da får du en rolig og koselig adventstid, noe som er veldig greit da advent kan være stressende på mange flere måter enn bare julegavemaset!

På smartphoto kan du lage gaver til kjæresten, bestemor, mamma, pappa, barnebarna, svigerfar og naboen.  Eller alle andre du trenger en gave til. Du kan finne det store utvalget til smartphoto.no ved å trykke på lenken her, og jeg har også valgt ut noen av mine favoritter:

  • magisk krus som er sort først, men når du heller oppi varm drikke kommer bildet ditt fram
  • Du kan lage mobildeksel, både vanlig deksel, eller lommebokdeksel. Det er også mulig å lage cover til ipad, du kan laste opp hvilket som helst bilde du ønsker. Tenk så kjekt det hadde vært for farmor å få bilde av barnebarna på mobildekselet sitt så hun kunne se de hver dag.
  • Hva med et bokmerke til den som alltid leser bøker?
  • Memo er noe barn syns er artig, samtidig som de lærer noe nyttig. Hva med å lage memo (to like heter spillet også) med kjente personer på bildene. Da kan dere spille og si: «finn to like av mormor» eller «hvor er den andre brikken med katten mons på?»
  • Kakeboks. Lag en metallboks med bilde utenpå, som barna selv kan være med å lage noe godt til å ha oppi. Spiselige gaver blir ekstra koselig om de er pakket inn i en flott boks.

Hvilken var din favoritt? Du finner alle disse gavene på smartphoto.no. 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.