Oppussing og organisering i hjemmetiden

av Naturmamma

//Annonse – I samarbeid med azdesign.no//

I disse dager med mye innetid og fritid er det mange som tenker på oppussing og interiør. Og det er en genial tid å få noe gjort på, selv om det nok kan lede til litt gris og rot om du har små barn hjemme.

Vi har begynt med å rydde ut av skuffer og skaper rundt om kring og sortert bort ting vi ønsker å gi bort eller kaste og organisert de tingene vi ønsker å ta vare på, i bedre system enn tidligere. Vi har tatt vaskerommet – det har vi ikke ryddet siden vi flyttet inn. Det er utrolig hvor mange ting man tror at man trenger en dag og lagrer i et skap.

Et av rommene vi har gjort en større jobb på er på barnerommet/lekerommet. Det er det største rommet i hovedetasjen og har vært ungdomsrom en stund – men ungdommen trenger ikke like stor plass som ungene som leker over hele gulvet. Ungdommen hadde derimot begynt å rive ned tapetet på veggen, vi hadde snakket om å pusse opp det rommet, men han begynte før vi fikk tenke oss om.

Tips: Konferansestol finner du hos AZ design

Når tapetet var borte bestemte vi oss for å fjerne skapene. De var delvis praktisk, men tok opp stor plass. Når vi fjernet skapene merket vi at gulvet ikke var lagt under skapet men bare rundt, det gjaldt også tapeten og malingen i taket. Så nå må vi male taket, legge ny tapet, male, legge nytt gulv også få på lister igjen. Det ble en litt større jobb enn jeg opprinnelig hadde tenkt – men vi fikk ryddet i skapene i det minste.

Vi er foreløpig i planleggingsprosessen på barnerommet – og vi ser på gulv, tapet og farger. Oppussing er veldig gøy syns jeg. Men det er jaggu krevende også.

Har dere oppussingsprosjekter nå?

Tips. Konferansebord finner du hos AZ design.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.