Contact us

My Cart
kr0.00

Det beste aktivitetsarmbåndet for naturlig livsstil

Jeg har i lang tid leitet etter et godt aktivitetsarmbånd og testet flere ulike. Jeg følte meg derimot hemmet av at armbåndet alltid måte være på armen. Jeg savnet muligheten til å ta det av armen men likevel registrere aktiviteten min.

Med fitbit f.eks fikk jeg sår under klokken, eller jeg glemte å ta det på igjen når jeg tok det av for å lade.

Så da jeg kom over BellaBeat var jeg ikke sen om å be! Aktivitetsarmbåndet derfra er estetisk vakkert å se på, det er formet som et blad – jeg kaller det for leafen min. Min variant er et gullblad, men man kan få sølv og rosegull, eller man kan velge den nye varianten med krystaller i. Krystaller er kjent for å påvirke kroppen vår.

Bellabeat kan brukes som aktivitetsarmbånd med det medfølgende armbåndet, men det følger også med et smykkekjede så man kan ha det rundt halsen, samt at selve bladet er formet som en klips så du kan feste det på genseren, buksekanten eller bhstroppen.

Det å glemme å ta på leafen etter lading er heller ikke noe problem, BellaBeat trenger nemlig ikke å lades på 6mnd! Snakk om langvarig batteri. Det negative her er at du må skifte batteriet når det har gått 6 mnd og det er ikke mulig å lade det. Så jeg håper BellaBeat vil se på en løsning på å få til noe ladbart her etterhvert.

FUNKSJONENE:

Aktivitet: Bella teller skritt og aktivitet. Du kan stille inn målene dine for atktivitet og skritt. Utenom skritteller kan du også registrere andre aktiviteter, f.eks treninger eller lignende.

Meditasjon: Dette er kanskje den beste funksjonen. eBellabeat appen har innebygde guidede meditasjoner. Standardmålet er at du skal gjennomføre 2 meditasjoner pr dag. Meditasjonene er på 2-20 minutter og noen av dem kan du også velge om du vil ha kort eller lang versjon av meditasjonen.

Meditasjonene er sammenkoblet med selve aktivitetsarmbåndet og registrerer bevegelsene dine. Under meditasjonen er det en bølge som skvulper over skjermen og roer seg ned når du er i ro.

Vann: Hold styr på hvor mye vann du drikker. Dette må registreres inn i appen selv, med mindre du kjøper med BellaBeat sin egen drikkeflaske i glass som registrerer hvor mye du drikker og sender informasjonen til aktivitetsarmbåndet ditt.

Menstruasjon: Du kan legge inn når du har menstruasjon også regner BellaBeat ut når du har eggløsning, samt forteller deg når neste menstruasjon kommer. Jeg har brukt en annen app til dette tidligere og denne fungerer på nesten lik måte.

Stress: Når Bellabeat legger sammen alle faktorene over regner den ut hvor mye prosent sjanse det er for at du blir stresset den dagen. Jeg digger den funksjonen og merker at det er rett – altså at jeg har mer stresstendenser de dagene prosenten er høy. Jeg er jo klar over det fra før av, men når jeg er mer bevisst på det er det enda enklere å gjøre noe med det.

Selve leafen er laget i hypoallergeisk rustfritt stål, og trekompositt. Armbåndet er laget i silikon. Det finnes også ekstra armbånd du kan kjøpe til i skinn om du ønsker det. I tillegg finnes det en hel verden av armbånd og tilbehør på f.eks etsy.

Den nye versjonen med krystaller har også malasmykke du kan kjøpe med som tilbehør. Snakk om helhetlig pakke!

Aktivitetsarmbåndet koster 119dollar, som utgjør ca 1090kr, i tillegg kommer frakt også må du også betale et lite momsgebyr på ca 400kr til posten når pakken kommer. Frakten var veldig rask, jeg tror det bare brukte et par dager. (den var så rask at jeg ikke trodde det var den pakken som kom når jeg fikk beskjed om at det hadde kommet pakke)

Hvis du er interessert i din egen BellaBeat aktivitetsarmbånd kan du bruke min kode for å få 25dollar rabatt. Trykk på lenken her så blir rabattkoden automatisk lagt til.

Comment (1)

  1. Hm, stressfunksjon savner jeg på fitbiten. Men puls og søvntracking kan jeg ikke leve uten. 🙂 Hvordan går det nå, har du gjort noen livsstilsendringer på grunn av leafen?

Leave your thought