Mitt beste tips til gode turklær for din neste tur

av Naturmamma

//Reklame – i samarbeid med Addnature.no//


Har du også vært innstilt på å gå mer på tur nå når høsten og hverdagen er tilbake har du kanskje fått en real virkelighetsopplevelse med det «flotte» høstværet vi har hatt i landet de siste dagene.

Jeg bor på Vestlandet, og her er 12-15 grader, regn og vind om hverandre. Det er faktisk så typisk høst at jeg har begynt å tenne stearinlys og pakke meg inn i pledd på kvelden.

Men, vi kan jo ikke la været stoppe oss for å gå på tur vel?

Velg gode klær som beskytter deg, så kan ikke noe stoppe deg!

Norrøna er et norskprodusert klesmerke med friluftsklær og ryggsekker som ble grunnlagt i 1929. De etterstreber å produsere klær og utstyr så bærekraftig som mulig, og bruker miljøvennlige materialer så framt det lar seg gjøre.

Vi har selv Norrøna turbukse til ungene, og er storfornøyd med dem – ungene er tørr, og det er god passform i størrelsene på dem. Så når jeg fikk forespørsel om jeg ville skrive et innlegg om dem var jeg ikke i tvil!

Altså – produktene er jo som skapt for norsk klima – nettopp fordi de er inspirert av den ville naturen vi har her. De skal fungere opptimalt, men de skal også være trygg i bruk. Alle produktene blir testet jevnlig og er det noen tekstiler som vurderes som ikke trygg blir de tatt bort fra produksjonen.

I tillegg har Norrøna fokus på at produktene skal vare – lenge, slik at de på den måten påvirker naturen i minst mulig grad. For produsentene bak Norrøna er jo også naturelskere – slik som meg og deg, og ønsker at naturen skal forbli akkurat så vill og vakker som vi kjenner den.

Addnature.no har et stort utvalg Norrøna klær for både store og små. Se mere på addnature.no

Og du, god tur da!

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.