Blue tansy – eterisk olje for stress og glødende hud

av Naturmamma

Blue tansy er en fantastisk eterisk olje, kanskje en av mine topp fem favoritter. Blomsten den lages av er gul, men selve oljen er helt mørk blå på grunn av sitt innhold av chamazulene.

Blue tansy er mye brukt mot stress og ømme muskler. Den passer perfekt i en blanding for et avslappende og stressreduserende bad, Den er også nydelig i en massasjeolje eller tilsatt i bodylotion for ømme muskler.

På grunn av dens innhold av chamazulene støtter den kroppen mot inflamatoriske problemer.

Det Blue Tansy kanskje er mest brukt til er hudpleieprodukter. Det er mange produkter som er tilsatt blue tansy fordi den har en god effekt på huden. Den gir en naturlig glød, samtidig som den beroliger rød og urolig hud.

Du kan lage dine egne superpleieprodukter ved å tilsette en dråpe i din dagkrem, eller bodylotion. Bruk den også på eksemhud, solbrent hud eller insektstikk. Vær obs på at oljen er knallblå og vil sette farge på huden om du ikke blander den ut. Det går bort etter en liten stund.

Emosjonelt er blue tansy oljen for inspirert action. Den hjelper deg å finne det du brenner for, eller å ta action for det du brenner for. Den er en fin olje å bruke hvis du har en tendens til å utsette ting.

Ha blue tansy i diffuser når du ønsker å endre ting til det bedre.

På grunn av det er Blue tansy en perfekt olje å bruke i nymånesermoni, og når du setter nymåneønsker. Les mer om nymåneønsker her.

Blue tansy er altså en ekslusiv og fantastisk olje. Jeg anbefaler alle å ha denne i hus. Det er en dyr olje, og koster ca 1400kr uten medlemspris hos doterra. Du får den derimot med gratis hvis du bestiller familiepakken i mars.

Familiepakken inneholder 9 eteriske oljer, diffuser til å spre oljene i luften, baseolje til å lage egne massasjeoljer, badeoljer eller til å blande ut de eteriske oljene, vegetabilske kapsler til å lage egne kosttilskudd, samt egen e-bok om eteriske oljer og veiledning i bruken av oljene. Familiepakken koster 2850kr inkludert frakt. Du bestiller den ved å gå til lenken under og velge join and save.

Bestill familiepakken her

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.