Hvorfor du trenger copaibaolje i ditt liv!

av Naturmamma

I det siste har jeg brukt en eterisk olje som har overasket meg stort med kraften dens. Damer og herrer, la meg presentere COPAIBA!

Copaiba har store helsefordeler, og alle burde hatt copaiba i sitt liv, men før jeg forteller litt om fordelene med copaiba – la meg snakke litt om hvordan den er laget.

Hvordan er copaiba laget?

Copaiba kommer fra Sør Amerika og er laget av  harpiks fra copaibatreet, som kan bli opptil 30 meter høyt. Copaibaoljen har blitt brukt av innfødte i Brasil siden 1600tallet.

Spesifikke komponenter er klassifisert som cannabinoider på grunn av deres evne til å samarbeide med kroppens endocannabode system (ECS) ECS hovedfokus er å opprettholde balansen i kroppen, og regulerer mange forskjellige funksjoner i kroppen – blant annet funksjoner relatert til hjernen, sentralnervesystemet, immunsystemet og  det endokrine system.

Det er tre primære typer av cannabinoider; THC, CBD OG BPC. De to første kommer fra cannabis-planten og er ulovlig. I tillegg kan THC gi hallusinasjoner, som folk flest naturlig nok ikke vil oppleve. BCP derimot er funnet i flere andre lovlige planter, slik som copaiba og har mange av de samme fordelene som cannabisplanten men uten de psykedeliske effektene.

Jeg skjønner at du kanskje reagerer på at jeg snakker om cannabis og copaiba i samme sammenheng, men det er rett og slett fordi du skal kunne forstå på en enkel måte hvordan copaiba virker i kroppen. Oljen er trygg i bruk og gir ingen bivirkninger og vil heller ikke slå ut på en dopingprøve fordi det ikke er i nærheten av det samme som cannabis, men den har noen av de samme virkestoffene i seg.

Så, la oss snakke om noen av fordelene ved å bruke copaibaolje

HUMØR: Beroliger engstelige følelser, og balanserer følelser, lindrer spenning og tretthet
HUD: Fremmer en klar, jevn hudfarge, reduserer tegn på aldring, fremmer cellulær regenerering, beroliger irritasjoner, fremmer kollagenproduksjon
IMMUNSYSTEMET: Kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler, antibakteriell, antiinflammatorisk
FORDØYELSESSYSTEM: lindrer kramper, gass, oppblåsthet, sår, treg fordøyelse, beskytter leveren, støtter sunn avgifting
NERVESYSTEM: Støtter hjernens helse, beskytter nerveceller, regulerer inflammatorisk respons
SMERTE: Kraftig antiinflammatorisk, beroliger ømme, kraftige muskler og ledd, beroliger spasmer og kramper, beroliger hodepine
KARDIOVASKULÆR: Støtter sunt blodtrykk, stimulerer sunn blodgass, støtter sterke blodkar
RESPIRASJON: Dreper patogener i åndedrettssystemet, beroliger allergi (antihistamin), overbelastning, vondt i halsen, lindrer betennelse
Som du kanskje kan se er dette en super olje med mange fordeler!
Jeg starter selv dagen med 1-2 dråper copaiba under tungen, og har merket den gode effekten.
Ønsker du deg en copaibaolje? Akkurat nå følger den gratis med hvis du kjøper startpakken med eteriske oljer som heter familiepakken – husk at du får gratis frakt og veiledning på å bruke oljer med alle startpakker!

2 kommentarer

Silje Breivik 13. februar 2020 - 23:09

Hvordan er det med denne oljen om man ammer?

Svar
Ellen Marie Jetmundsen 22. oktober 2020 - 13:09

Ønsker å kjøpe Copaiba olje

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.