Contact us

My Cart
kr0.00

Jeg er forelsket… i eteriske oljer

Ja! Jeg har forelsket meg!
For en stund siden fikk jeg en herlig pakke i posten. Med søte, brune glassflasker, som inneholder nydelige dråper.

Jeg har faktisk ikke gått en dag uten dem siden den dag. Jeg har brukt dem i badekaret mitt, i maten min, i massasjeoljen min, på huden min og i diffuseren som fulgte med.
Jeg har brukt dem mens jeg har gjort yoga, og mens jeg har gjort lekser. Ja, selv når jeg har rydda huset.

Så, noen lurer kanskje på hva jeg snakker om her?
Det jeg fikk i posten var en pakke med eteriske oljer.

«Eteriske oljer? Det er jo ikke så spesielt?» tenker du kanskje?

Men, la meg fortelle deg en historie!

Da jeg begynte å jobbe i helsekostbutikk i 2009 ble jeg kjapt introdusert for eteriske oljer.
Sjefen min fortalte meg kjapt at de små flaskene på nederste hylle måtte jeg lære meg om! Også fikk jeg en bunke med brosjyrer og informasjon om disse oljene. Vi solgte litt av dem, men jeg klarte aldri å bli helt kjent med dem. Jeg luktet på dem og testet dem.

Så en dag kom det en kunde inn og fortalte meg hvordan hun brukte oljene, og jeg måtte teste det ut. Siden den gang har jeg brukt eteriske oljer, både til klesvask, i massasjeoljer, i badekaret etc.

Etter et par år leste jeg på en del småbruksblogger i Amerika som skrev om eteriske oljer og et spesielt merke innenfor eteriske oljer – doTerra. Og jeg ble nysgjerrig, men skeptisk. Hvorfor skulle disse oljene være bedre enn de andre jeg kunne få tak i, tenkte jeg.  Tiden gikk litt fram og tilbake.

Før jeg for en stund siden kom over oljene igjen, og jeg merket at jeg ble trukket mot dem igjen. Det måtte jo være noe i dem når så mange av mine favorittbloggere anbefalte dem.

Så da kastet jeg meg over det, og jeg har ikke angret et sekund etterpå. Fy flate så mye bedre jeg syns disse doTerra oljene er, enn alle de andre oljene på markedet.

Jeg har alltid vært tiltrukket av naturlig helse, velvære og livsstil. Alt fra å spise sunn og næringsrik mat, trene og å være i naturen er nærende for meg. Her kommer også eteriske oljer inn. Jeg kan bruke dem som et supplement for naturlig helse og livsstil.

Jeg kan bruke dem i badekaret for et avslappende bad, blande i en skrubb for å få en utrensende effekt, massere kjæresten min for en sensuell effekt, ha dem i diffuseren for å sette stemningen, og bruke dem som parfyme. Perfekt!

Jeg har faktisk forelsket meg så mye i disse nydelige oljene at jeg har bestemt meg for å jobbe med dem. Så nå veileder jeg andre i bruk av oljene.

Hvis du er interessert i eteriske oljer kan jeg hjelpe deg både med starten, og bruk underveis.
Nå er det nemlig på tide at du også tar ansvar for din egen og familiens helse. Jeg tror nemlig at du også blir så forelsket i oljene når du får prøvd dem ut at du også vil jobbe med doTerra. Det kan jeg selvsagt også hjelpe deg med.

ta kontakt på naturmamma@gmail.com for veiledning,

Jeg legger også ved en pdf her som viser steg for steg gjennomgang for hvordan du selv kan komme igang med å bestille oljer.

Eteriske oljer – pdf filen

Besøk min doTerrabutikk og kjøp dine oljer nå

Comments (4)

  1. <3 Jeg elsker også gode lukter, spesielt naturlige. Jeg har faktisk et anstrengt forhold til duftlys med kunstig parfyme f.eks.

 1. Eg har lenge tenkt at eg vil prøve oljer skikkelig. Brukar litt av og til i badetvannet, i skjeggolje til mannen o.l., men eg føler at eg kan for lite, og må lære meg meir. Kanskje på tide å gjere det no. Skal lese den du la ut. Takk for tipset.

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping