Reduser stress med eteriske oljer

av Naturmamma

Reduser stress med eteriske oljer

La oss være ærlig. Hverdagen er stressende! Uansett hvor jeg snur meg er det noe som skal fikses, ryddes eller vaskes, noen som skal hentes, leveres og pakkes, mat som skal lages, unger som skal trøstes og jobb som må gjøres.

Jeg er dårlig på å regulere stress og har tidligere krasjet veldig. For å hindre det nå prøver jeg å ta forbehold og pause ned litt innimellom. Men det er også vanskelig med 4 barn, og flere firma som skal drives. Derfor bruker jeg eteriske oljer for å hjelpe kroppen min å redusere stresset og også takle stresset bedre.

Her er mine topp 5 eteriske oljer som reduserer stress

 • Lavendel
  Lavendel er den mest kjente eteriske oljen for ro og avslapping. Lavendel er en adaptogen som betyr at den balanserer og gir deg det du trenger i kroppen din. Er du stresset roer den ned, er du utslitt hjelper den deg å slappe av, trenger du energi kan den hjelpe deg å motivere deg (hvis du faktisk er utslitt gir den deg ro først)

 • Adaptiv
  Adaptiv er en blanding av flere eteriske oljer, blant annet lavendel. villappelsin, copaiba og neroli. Adaptiv er perfekt å bruke i diffuser på ettermiddag/kveld og støtter kroppen både mot stress og løfter humøret.
 • Copaiba
  Copaiba er ofte brukt i aromaterapibehandlinger for å lindre anspenthet og stress. Jeg syns copaiba er en så viktig eterisk olje at jeg har skrevet et helt innlegg om den som du finner ved å klikke her.
 • Frankincense
  Frankincense er en jordende olje som hjelper deg å komme ned på jorden hvis alt føles stressende, svevende og kaotisk. Sett deg ned, ta en dråpe med frankincense i hånden, gni hendene sammen og lag en liten hule med hendene – legg munn og nese inntill og pust inn dypt et par ganger. Frankincense er kongen av oljer og den jeg alltid griper etter når jeg er usikker på hvilken olje jeg skal bruke. Du kan også bruke den over andre oljer for å forsterke effekten av dem.
 • Villappelsin
  Denne oljen er som en hvilepulsaktivator. Lukten av villappelsin vil automatisk gi deg ro i kroppen og få deg til å føle deg mer lykkelig samtidig. Den løfter humøret til alle og vi bruker den ofte i diffuseren på morgenen før skole og barnehage.

I mars får du faktisk alle disse i familiepakken. Vanligvis inneholder familiepakken 9 eteriske oljer, men nå i mars får du i tillegg copaiba og adaptiv med gratis på kjøpet. Det gir deg gratis oljer til verdi av nesten 1200kr gratis. Du kan kjøpe familiepakken via meg og i tillegg få tilgang til medlemsportal, veiledning og oppfølging hvis du ønsker det. Du finner familiepakken med gratis copaiba og adaptiv her.

Skriv en kommentar