Hvordan velge den perfekte tv-benk

av Naturmamma

//Annonse i samarbeid med Chilli.no//

Høsten er ofte tv-tid, og det å samles rundt tv for å se en film kan være en god familieaktivitet. I disse dager finnes det mange flotte familiefilmer for eksempel på netflix.  (Jernkjempen, Petes dragon, Vaiana – for å nevne noen)

Men høsten er også en tid for oppussing og redekorering, og jeg vurderer å bytte ut vår tv benk og harJeg tenkte derfor å gi mine beste tips til hvordan du kan velge den beste tv-benken.

  • Velg en tv benk som passer til tv i størrelse.
  • Velg en tv benk som passer til rommet i størrelse, ikke for stor og ikke for liten.
  • Tenk over hvilken stil du allerede har på resten av møblene. Enten bør du gå for noe som er i samme stil, eller så må du velge noe som skiller seg godt ut og blir et øyefang i rommet.
  • Velg et materiale som holder men som samtidig er miljøvennlig og reproduserbart
  • Tenk over om du trenger lagringsplass i den. Vi har behov for plass til en playstation og tv tuner, og gjerne også et par skuffer til å gjemme bort kontroller og ledninger etter behov.

Vil dere se noen av mine favoritter kanskje?

Vi har allerede mye lyse (hvite) møbler og ønsker å beholde det og eventuelt få inn et par elementer i naturtre.  Vi har litt liten plass til en tv benk så jeg kan ikke ha en lang sjenk. Og som sagt trenger vi litt lagringsplass.

Du kan finne disse, og kanskje din nye favoritt tv benk her

Skriv en kommentar