Skal du på friluftseventyr i 2020?

av Naturmamma

//Annonse – i samarbeid med Addnature.no//

Skal du på friluftseventyr eller oppdagelser i 2020?
Vi holder på å drømme oss bort og planlegge litt hvor vi ønsker å dra i 2020. Vi velger nemlig heller skog og fjell enn charterturer og all-inclusive.

Vi har et favorittsted. Et lite og stille eventyrparadis. Vi vurderer å dra dit igjen i år – men vi ønsker også å oppleve nye eventyr. For landet vårt har så mye å by på.

Vi ønsker å oppleve litt av alt – overnatting i både glampingtelt og hengkøyer, lange gåturer og korte opplevelser.

Vi ønsker å gå fra sted til sted og finne nytt overnatting hver kveld, og vi ønsker også å ha en base hvor vi bor i et par dager og går på oppdagelsesferd utifra det.

Foreløpig har vi vurdert Telemark som en destinasjon, og eventuelt Rogaland eller Sogn og Fjordande som en annen. Turene våre må være overkommelig for alle i familien, også minstemann på 4.

Vi trenger å friske opp noe av friluftsutstyret vårt før vi legger ut på ferd, og jeg har leitet etter gode steder å kjøpe det. I den forbindelse vil jeg introdusere deg for Addnature.no som er en fantastisk nettbutikk med friluftsutstyr på nett.

Folka bak Addnature er lidenskapelige friluftsfolk slik som meg og deg. De brenner for å finne og tilby det beste av friluftsutstyr som bidrar til å gjøre turen din uforglemmelig.

For det er ikke til å komme unna at utstyr er alfa og omega for å få en god turopplevelse. Det er skikkelig kjipt å gå på fjelltur hvis skoene dine er vonde å gå i, hvis man ikke har skikkelig stang til lavvoen (jeg snakker av erfaring her!) eller hvis du fryser om natten fordi du ikke har god nok sovepose til turforholdene.

Sjekk ut utvalget av soveposer hos Addnature.no her

Vi har fått et gavekort fra dem for å teste dem ut, og jeg gleder meg til å dele med dere hva vi har kjøpt senere. Følg meg gjerne på instagram for å få et innblikk i våre naturopplevelser.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.