Har du en mann som er opptatt av fotball? Send han på fotballferie!

av Naturmamma

//Annonse – i samarbeid med Olkaexpress.no//

Noen gager kan det være veldig greit å sende mannen bort en stund slik at du også får en ferie. Tro meg, jeg vet alt om det – jeg og min mann er begge selvstendig næringsdrivende og har hjemmekontor sammen, i tillegg til at vi også jobber sammen på flere prosjekter. Det gjør at vi går litt oppå hverandre i hverdagen.

Sist uke hadde han et oppdrag et annet sted i landet, og var borte en hel uke.

Selv om vi savnet hverandre, var det også litt godt å være borte fra hverandre. I tillegg var det ekstra godt når han kom hjem igjen. (og ekstra gøy når han fikk ungene til å overraske meg med gave på valentinsdagen, selv om han var borte selv)

Det å kjenne på det savnet når man har vært sammen så lenge som oss er ekstra godt. Og derfor kan det være lurt å sende mannen bort litt. Så kan dere både kjenne på savn og få pause fra hverandre i hverdagen.

Har du en mann som er interessert i fotball, kan jeg tipse om at det finnes et firma som spesialiserer seg i fotball og sports-reiser, for eksempel tilbyr de pakkeløsninger til Champions Leauge kamper.

Fram til finalen i Istanbul i slutten av mai 2020 er det satt opp mange kamper med de største lagene i Champions Leauge.

Her finner du kamper med lag som til og med jeg har hørt om: Juventus, Manchester City, Real Madrid, Chelsea, Napoli etc

Når du har valgt antall billetter til kampen kan du også bestille hotellpakke på samme nettsted, og få god pakkepris på hele reisen. Det finnes ofte flere hotell å velge mellom, i flere prisklasser. Det er også mulig å bestille billetter til finalekampen – som for mange fotballfans er en stor happening.

Har du ikke en mann som er interessert i fotball kan du selvsagt benytte muligheten til å booke en tur til deg selv, eller til svigerfar isteden.

Du finner Champions Leauge Billetter her

Skriv en kommentar