Magisk halloweenfeiring i skogen eller hagen

av Naturmamma

//Annonse – i samarbeid med partyking.no//

Feirer du halloween? Her har jeg en litt annerledes vri på hvordan du kan feire halloween, på magisk vis i skogen eller hagen.

Halloween er egentlig 31.oktober, men det er ikke noe som tilsier at du ikke kan feire en annen dag. 24.oktober er det for eksempel fullmåne ute, og den vil – hvis det er opplett, lyse opp i skogen, noe som gjør den tiden perfekt for å lage en utendørs halloweenfeiring.

 

Her er mine tips til en magisk halloweenfeiring utendørs: 

  • Inviter alle vennene dine! Velg om dere skal ha med barn eller bare være voksne.
  • Lag et bål – hvis du har muligheten til det der du skal være, er det koselig med bål. Det setter en magisk stemning, og man kan sitte rundt det for å varme seg eller smelte marshmallows. For å gjøre det ekstra kult kan du ha heksemel som du kaster på bålet!
  • Dekorer med lykter, lyslenker, spindelvev, skjellett, lysestaker, gresskar etc.
  • Lag spennende halloweenmat – kjeks formet som spøkelser, makroner i sort og oransje, gresskarsuppe (og har du bålet i en bålpanne kan du henge suppegryta på bålet), devilled eggs, glaserte epler, eller mandelstenger formet som skumle avkappede fingre. Be gjerne gjestene ta med seg mat, slik at det ikke blir så mye å gjøre for deg.
  • Lag en stor bolle med punsj – for ekstra effekt lag «gelatinmakker» av gelatin, vann og farge som du lar stivne i sugerør, som du har oppi punsjbollen.
  • Kle dere ut. Dette må vel være det viktigste punktet. Hekser, skjeletter og vampyrer. De kuleste halloweenkostymene finner du på partyking.no som har det største utvalget jeg vet om. I tillegg har de ansiktsmaling, dekorasjoner og oppdekking til halloweenbordet.

Hvordan feirer du halloween?

 

1 kommentarer

Halloweenhagen 16. oktober 2020 - 22:49

Det blir helt klart Halloween ute i hagen i år 🙂

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.