En minnevegg av fotorammer i stuen

av Naturmamma

//reklame – i samarbeid med BGAfotobutikk.no//

Jeg drømmer stadig vekk om å pusse opp huset. Å male gangen grønn eller stua blå. Men det blir ofte med drømmene fordi det er litt krevende prosess å male for fornyelse. Men i det siste har jeg heller prøvd meg litt fram med å endre dekoren med bruk av fotorammer. Fotorammer kan henges i uendelige formasjoner, rett fram på linje, nedover, i en trappeformasjon, eller i en utførelse som kan framstå hulter i bulter men som egentlig er nøye planlagt.

Sistnevnte har en venninne av meg gjort med sin vegg i stuen. Mange små rammer med minner fra hverdagen, og jeg syns det er så nydelig utført. Det som gjør det så bra er at det trenger ikke å være fotografbilder, det kan være enkle bilder tatt på vei hjem fra barnehagen eller på skogsturen. Det vil jeg også prøve på veggen vår.

Men jeg tenkte å utvide det litt. Ha noen store rammer, og noen små. Noen med barnehagefotografier og noen med hverdagsbilder. Noen gamle av farmor og morfar, og noen nye av smårollingene. Til sammen vil jeg at det skal bli en fin minnevegg vi kan bruke til å ha gode samtaler rundt med barna, og kjenne på gode minner.

Så rammer. Det trenger jeg. Og et sted de har rammer i utallige varianter og størrelser er på BGAfotobutikk.no. Inne på nettbutikken kan jeg filtrere produktene slik at jeg kan finne rammer etter rett størrelse på bildene jeg har, det materialet jeg ønsker eller farge på rammene. Perfekt. I tillegg til å ha vanlige rammer har de også ferdige collage rammer som gjør halve jobben for meg. Med det kan jeg ta utgangspunkt i en collage ramme og eventuelt bygge rundt den med andre rammer som passer.  Få alt til veggene dine på BGAfotobutikk.no du også. 

Skriv en kommentar