Nå er det ny uke, og jeg tenkte at du kanskje ville ha noen middagstips?
Husk at hvis du planlegger måltider kan du både spare tid og penger. Du slipper også å bruke hele dagen på å lure på hva du skal ha til middag.
Jeg har laget en plan for en hel uke her, trykk på bildet eller lenken under for å komme til oppskriften.
Middagstips:
Mandag: Blomkålssuppe med bacon – et av mine barndomsminner var blomkålssuppe også fikk vi pannekaker etterpå. Hvis du ønsker det melkefritt erstatter du fløten/melken med kokosmelk.
Tirsdag: Torsk med chorizo, kikerter og cherrytomater
Onsdag: Pai med ost og skinke eller bacon. Servert med en grønn salat og gjerne cherrytomater hvis du passer på å kjøpe litt ekstra til gårsdagens mat.
Torsdag: Kokos lime kylling,
Fredag: Burger
Lørdag: Suppe med havets delikatesser
Søndag: Kålruletter, en tradisjonsrik kålmiddag
Hva skal du ha til middag i uke 6?
1 kommentarer
Åh, blomkålsuppe er det lenge siden jeg har hatt nå! Det er jo så godt! 🙂 Her tenker jeg det blir lapskaus over to dager, gulasj over to dager, hjemmelagd pizza over to dager, og så kanskje blomkålsuppe da, den siste dagen, siden jeg ble så inspirert nå! 🙂