Lavkarbo fiskepinner

av Naturmamma

Disse fiskepinnene er perfekt å lage til matboksen til skolebarn, som en varm lunch eller til middag.
Server da gjerne med rømmedipp, råkost eller ovnsbakte potetbåter.

Så enkelt og så godt

Lavkarbo for nybegynnere: slik lykkes du på 4 uker | Mer matglede med lavkarbo: naturlig mat uten gluten og sukker | Lavkarbo for alle: 100 nye oppskrifter | Lavkarbo: husmannskost | Keto: optimer din fettforbrenning og gå ned i | Frisk med lavkarbo: nytt liv med riktig mat |

Lavkarbo fiskepinner

  • 500 g hvit fisk
  • 6 ss finmalte mandler
  • litt sitronpepper
  • litt salt
  • 1-2 ss smør eller kokosolje (til steking)
  1. Sett stekepannen på middels varme og ha i smør eller kokosolje til steking.
  2. Begynn med å dele opp fisken i passelige biter. Tørk dem med kjøkkenpapir.
  3. Krydre fisken med sitronpepper og salt.
  4. Ha finmalte mandler i en skål og dypp fiskebitene i det.
  5. Legg fiskebitene på stekepannen og stek i et par minutter på hver side til de er gyllenbrune.
Lunsj, Matboksmat
Fisk, Glutenfri, Lavkarbo, Melkefri
Begin your Herbal Journey in the Introductory Herbal Course

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.