3,4K
Disse fiskepinnene er perfekt å lage til matboksen til skolebarn, som en varm lunch eller til middag.
Server da gjerne med rømmedipp, råkost eller ovnsbakte potetbåter.
Så enkelt og så godt
Lavkarbo for nybegynnere: slik lykkes du på 4 uker | Mer matglede med lavkarbo: naturlig mat uten gluten og sukker | Lavkarbo for alle: 100 nye oppskrifter | Lavkarbo: husmannskost | Keto: optimer din fettforbrenning og gå ned i | Frisk med lavkarbo: nytt liv med riktig mat |
Lavkarbo fiskepinner

- 500 g hvit fisk
- 6 ss finmalte mandler
- litt sitronpepper
- litt salt
- 1-2 ss smør eller kokosolje (til steking)
- Sett stekepannen på middels varme og ha i smør eller kokosolje til steking.
- Begynn med å dele opp fisken i passelige biter. Tørk dem med kjøkkenpapir.
- Krydre fisken med sitronpepper og salt.
- Ha finmalte mandler i en skål og dypp fiskebitene i det.
- Legg fiskebitene på stekepannen og stek i et par minutter på hver side til de er gyllenbrune.