Egg i paprika

av Naturmamma

Jeg syns det er veldig kjekt å eksprimentere med mat og nye oppskrifter og barna mine elsker å spise maten jeg lager, så det er vinn – vinn for oss alle. Det å spise egg til frokost blir noen ganger litt kjedelig i lengden, og jeg fant ut at jeg måtte prøve med egg i paprika. Det er såre enkelt å lage og ungene syns det var rågøy.

På bildet har jeg servert det med grillspyd i tre, som er tredd med vannmelon stukket ut som blomster og blåbær.

Egg i paprika

Skriv ut
Serveringer: 1 Prep Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

  • 1 egg
  • 1 ring paprika
  • litt smør eller kokosolje til steking
  • valgfritt krydder

INSTRUKSJONER:

Begynn med å smelte litt fett i en stekepanne. Ha paprikaringer i, og kakk i ett egg i hver paprikaring. Stek som vanlig speilegg, og snu eventuelt etter en stund. Jeg hadde i stedet lokket på stekepannen og lot egget steke kun på den ene siden.

Begin your Herbal Journey in the Introductory Herbal Course

1 kommentarer

Egg i paprika | Blopp.no 1. mars 2015 - 19:33

[…] post Egg i paprika appeared first on Grønne […]

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.