Jeg syns det er veldig kjekt å eksprimentere med mat og nye oppskrifter og barna mine elsker å spise maten jeg lager, så det er vinn – vinn for oss alle. Det å spise egg til frokost blir noen ganger litt kjedelig i lengden, og jeg fant ut at jeg måtte prøve med egg i paprika. Det er såre enkelt å lage og ungene syns det var rågøy.
På bildet har jeg servert det med grillspyd i tre, som er tredd med vannmelon stukket ut som blomster og blåbær.

INGREDIENSER
- 1 egg
- 1 ring paprika
- litt smør eller kokosolje til steking
- valgfritt krydder
INSTRUKSJONER:
Begynn med å smelte litt fett i en stekepanne. Ha paprikaringer i, og kakk i ett egg i hver paprikaring. Stek som vanlig speilegg, og snu eventuelt etter en stund. Jeg hadde i stedet lokket på stekepannen og lot egget steke kun på den ene siden.
1 kommentarer
[…] post Egg i paprika appeared first on Grønne […]