Sobasic – ren økologisk luksus

av Naturmamma

God dag fine du.

//Reklame – i samarbeid med sobasic.no//

I dag har vi sovet så lenge vi klarte uten alarm. (noe som betyr at ungene våkna klokken 8). De eldste guttene har hatt ferie fra skolen et par uker allerede, men minstemann hadde sin siste dag i barnehagen i går, så nå begynner offisielt ferien for oss.

Vi vet enda ikke helt konkret hva vi skal finne på i ferien. Vi skal nyte fri, men min mann skal jobbe en del så vi tar hjemmeferie. Oppleve det nærmiljøet har å by på. VI har allerede tatt Fløybanen, lekt på lekeplassen på fløyen, besøkt ei inspirerende dame med småbruk, og nytt late dager på stranden.

I går fikk jeg en fin pakke i posten og det var den jeg ville skrive litt om i dag. Jeg har nemlig blitt ambassadør for en nydelig ny butikk som heter sobasic.no – de har ren økologisk luksus rett og slett!  Klær og tilbehør i nydelige farger.

Jeg har fått teste en topp fra dem – i merket Komodo. Jeg har ikke hørt om merket før, men etter å ha lest litt om dem skjønner jeg at dette er et merke man bør legge merke til. Jeg trodde at toppen jeg skulle få var type basis, en jeg kunne bruke i en hektisk hverdag som småbarnsmamma og hobbysmåbruker. Og det var den, men den ga et eksklusivt inntrykk også. Jeg føler meg så fresh med den på!

Toppen er laget i økologisk bomull, og er strikket slik at den er lett gjennomsiktig.

Jeg er veldig fornøyd med toppen, økologisk luksus er aldri feil. Dette er størrelse S, og den er fin i størrelsen.

Sobasic.no har også mange andre flotte økologiske og rene klær. De har gratis frakt, og retur i tilfelle du ønsker å bytte. Og vet du hva, de har kanskje den morsomste ordrebekreftelsesmailen jeg noen gang har lest! Dette er virkelig snakk om personer som er engasjert og brenner for det de driver med. Prøv å bestille du også så skjønner du hva jeg mener, og mens du er i gang kan du bruke rabattkode fra meg og få 15% rabatt på din ordre!

Rabattkoden er: husevåg15

God helg til deg,
Klemmer fra Anita – Naturmamma

1 kommentarer

Kjersti Holthe 13. juli 2018 - 13:41

For en kjempesøt topp! Og så bra at det blir stadig lettere å få tak i klær i bærekraftige materialer 😀

Jeg ser at de forhandler BHene fra Organic Basics. Har du prøvd disse? Jeg trenger nye, og har så lyst til å investere i noen uten spiler og (tilnærmet) uten plasttekstil. Eventuelt om du har noen andre anbefalinger? 🙂

Svar

Skriv en kommentar