Plastfri juli – aktiviterer, konkurranser etc.

av Naturmamma

God søndag vakre!

I dag er det endelig juli og plastfri juli begynner. Jeg har tenkt å lage dette til en gøy måned med mye aktiviteter her på blogg og i sosiale medier.

Hver tirsdag klokken 12 kommer jeg til å gå live på Naturmmama sin facebookside med tips om hvordan du kan leve litt mer plastfritt. Jeg vil vise deg produkter som kan hjelpe deg, og ikke minst gi deg tips om hva du kan gjøre for å få en litt bedre plastfri hverdag – for det er ikke til å stikke under en stol at det kan være litt utfordrende.

instagram kommer jeg til å dele hver dag om plastfri hverdag. Noen ganger tips, andre ganger om min plastfrie hverdag.  Jeg skal også prøve å gå live der når jeg er live på facebook, men kan ikke garantere at jeg får det til.

Jeg vil lære deg hvordan du kan redusere plast ved:

  • å lage dine egne pleieprodukter
  • lage dine egne vaskeprodukter
  • lage egne handlenett (og jeg kan IKKE SY!)
  • lage egne bivokspapir til matoppbevaring
  • + mye mer gøy!

I tillegg blir det konkurranser med premier som hjelpe deg å leve mer plastfritt.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.