Decluttering er et fint engelsk ord som betyr å ta noe som ikke er viktig for deg, og kvitte seg med det. Vi har alle det. Kanskje det er pyntetingen som står oppå tv`n som du egentlig ikke liker, Et klesplagg som ikke passer, eller som ikke får deg til å føle deg vel. Eller en pakke te du kjøpte fordi den så godt ut, som du har samlet på i tilfelle den blir god..

Du kan decluttere det på flere måter, enten kan du kaste det i søpla/papirspannet og få søppelbilen til å hente det, du kan selge det på finn.no, zett.no eller andre annonseringssteder. Du kan levere det til loppemarked, eller gi det bort til fretex/andre som kunne tenke seg det.
Jeg syns det er viktig med gjennbruk, så jeg vil oppfordre til å gjøre det om tingen er brukanes for andre. På den måten kan du kanskje også få noen kroner for det, som du kan spare ( hva med å opprette en konto for å spare til ferie?)

Er tingen såpass ødelagt at den ikke er brukenes er det bare til å kaste den, ofte kan det også hjelpe å kaste den rett ut i søppelspannet og ikke la den ligge klar i gangen osv. Da kan du falle for fristelsen ved å ta det inn igjen i huset.

Prøver du å rydde ut?

Skriv en kommentar