Hjørnebadekar og selvpleie

av Naturmamma

//annonse – i samarbeid med Bygghjemme.no//

Jeg elsker å bade! Hvis du har fulgt med meg på instagram eller snapchat har du nok sett mine bade-innlegg på story i ny og ne. Jeg mener det er en nødvendighet med selvpleie, og min selvpleie er badetid. Da tenner jeg stearinlys, blander meg en badeolje, og har ansiktsmaske på før jeg synker ned i varmt vann som gjør under for en sliten kropp med vonde muskler.

Derfor var et av kravene mine når vi flyttet at jeg måtte ha badekar, eller mulighet til å sette inn et. Vi fant heldigvis et hus med et vanlig badekar, og etterhvert fikk jeg også kjøpt et brukt hjørnebadekar som vi satt inn. Det er en midlertidig løsning før vi får pusset opp badet men det er så fantastisk! Nå kan i teorien alle bade sammen. Ungene kan bade og ha plass til å leke, og jeg og min samboer kan bade sammen. Luksus!

Hjørnebadekar kommer i forskjellige størrelser og varianter. Og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil ha stort eller litt mindre når vi pusser opp. Et lite badekar tar mindre tid å fylle opp, og jeg kan ha de nydelige badekarbrettene jeg har sett på instagram (har du sett de? DRØM! søk opp hashtaggen #bathtray) men i et større kan det være plass til unger eller samboer i også. Hva hadde du valgt?

På Bygghjemme.no har de et stort utvalg hjørnebadekar og jeg har har forelsket meg i et par av dem.
Hvilken er din favoritt?

1 kommentarer

Skogfrue 2. februar 2019 - 17:58

Badekar, ja… Jeg holder på å utrede muligheten for å få satt inn et lite ett på mikrobadet mitt, og hjørnebadekar er en av de tingene jeg vurderer for å utnytte plassen best mulig. Jeg er enig med deg: et bad er egenomsorg på sitt beste! 🙂

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.