Fotoinspirasjon til en tom vegg

av Naturmamma

//Innlegget er i sammarbeid med BGAFotobutikk.no//

I januar startet vi på ny frisk med blant annet rene ark. Også veggene mine er i januar rene. og tomme!

Ved nyttår la jeg ned butikken min som jeg har hatt på nett og i kjelleren. Butikklokalet var vi litt usikker på hva vi skulle gjøre med. Både soverom til oss voksne, lekerom til barna og bloggerom/kontor kom opp som ideer. Vi har vel enda ikke bestemt oss helt, for før vi gjør endringer inne vil vi bli ferdig ute i hagen. Så da endte altså butikklokalet opp som bloggerom/kontor foreløpig.

Og det er egentlig perfekt. For butikkdisken gjør seg ypperlig som skrivebord også. Og jeg har plass til utstyret mitt på et sted, samt at jeg har et fast sted jeg kan ha kontor på. Det har jeg i grunn ikke hatt før. Men, etterhvert som butikken ble tømt litt for produkter har jeg tatt bort de overflødige hyllene. Og nå er spesielt den ene veggen så tom.

Jeg har lagt ned en yogamatte på gulvet der som jeg bruker til å gjøre yoga og også ta pustepauser på. Men det mangler noe.

Så jeg har snust litt rundt på hva jeg kan ha på veggene, og jeg har fått så mye inspirasjon på BGA-foto butikk! Jeg drømmer om et par av de store plakaktene, spesielt de med naturbilder. De store plakaktene på BGA er 70×100 cm, og er dermed perfekt til å ha stående langs gulvet. Da kan jeg se dem både når jeg gjør yoga, men også når jeg sitter på skrivebordet. Så kan jeg drømme meg ut i naturen når jeg ikke har mulighet til å løpe meg en tur fordi jeg er opptatt med oppgaver/skriving/jobbing.

Mine helt klart favoritter er:

2 kommentarer

Linn - FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. 9. januar 2018 - 13:24

De har kjempemye fint!
Har selv bestilt noen plakater nå, gleder meg til de kommer! Og det fine er at de faktisk har rammer og. Så jeg kan bestille alt på ett og samme sted!

Jeg liker favorittene dine!

Svar
Naturmamma 13. januar 2018 - 12:51

Ja, jeg så at de hadde rammer også, så det er egentlig veldig perfekt! Hvilke har du bestilt?

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.