September favoritter 2017

av Naturmamma

Tenk at vi allerede er i oktober da!

Jeg har laget denne bloggserien hvor jeg deler mine favoritter hver mnd. Det kan være noe jeg har lest, noe jeg har spist, noe jeg har gjort, mitt favoritt pleie/velvære produkt, favoritt kjøkkenutstyr etc.

Kast deg gjerne på du også, og pass på å dele innlegget i kommentarfeltet så jeg kan få se 🙂

Mine favoritter:

Oppskrift:

Det tror jeg må bli Huldrekremen som Skogfrue har delt. Så frisk, og syrlig – samtidig så mektig.

Ingrediens:

Også i september blir det en favoritt fra hagen, nemlig potetene fra åkeren vår. Jeg forventet egentlig ikke det helt store resultatet fra dem siden det var litt kjapt gjort og vi hentet jord som det var mye stein i, i tillegg til at den var tung.

Men det ble faktisk veldig bra resultat! Vi har masse poteter, både store og små. De små ovnssteker vi hel med havsalt på, og de store er brukt i raspeballer og tilbehør til middager.

Bok:

Jeg holder på å lese «Hold on to your kids» for tiden. Det er en utrolig viktig bok, som lærer meg mye om relasjonen mellom foreldre og barn. Det som står i boken er akkurat det jeg har tenkt lenge, og alle burde egentlig lest den for å skjønne hva som skjer, for det angår ikke bare meg og mine barn, men absolutt alle barn.

 

Pleie:

Kokosolje. Jeg bruker det daglig til hud/hår etc. Du kan finne 25 bruksområder her.

Kjøkkenutstyr:

Blenderen min røk tidligere i sommer og jeg har slitt litt med å lage smoothie i stavmikseren. Så jeg måtte ha meg en ny blender. Jeg bruker den såpass mye.

Men jeg var veldig usikker på hvilken jeg ville ha, for den jeg hadde var veldig effektiv og sterk i motoren, og jeg ønsket å ha en som framdeles gjorde jobben med å knuse is f.eks.

Jeg endte til slutt opp med en nutrininja blender, fordi den er kraftig og forholdsvis billig. Selve kolbene er laget av plast, og det er jeg derimot ikke helt glad for selv.

Tur:

Veten (det høyeste fjellet i kommunen her) med hele familien. Mellomsten på 9år klagde litt på veien, men gikk langt selv om.

Turutstyr:

Min nye turbukse! Jeg har brukt regnbuksen min som turbukse lenge nå, men den er tung og vanskelig å gå med. Så jeg har planlagt å kjøpe meg en ny en stund. Nå var tiden inne. Det har begynt å bli kaldere ute så noen dager er det litt kaldt for en tynn tights (ihvertfall for frysepinnen meg)

Hva er dine septemberfavoritter?

2 kommentarer

Nina Bakke 3. oktober 2017 - 06:13

Hold on to your kids – kjempe favoritt!

Svar
Linn - FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. 3. oktober 2017 - 20:56

Min septemberfavoritt fra hagen må også være potetene våre! V har sådd forskjellige varianter! De har vært såååå gode! Og så er det moro å være med på hele prosessen! Fra å sette de, til å endelig kunne spise de

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.