Nyttårsforsetter, mål og visjoner for det nye året!

av Naturmamma

Nå er vi snart ferdig med året og klar for å begynne på et nytt år.
Det er noe magisk med det nye året syns jeg. Det å starte på nytt, med nye mål og planer.

2018 starter også på en mandag, noe som gir meg et ekstra kick på en ny start.

Har du satt deg mål for det nye året?
Det har jeg! Mine mål går litt på personlige ting, litt på bedrift og litt generelt. Men jeg vet også at strenge nyttårsforsetter ofte blir brutt ganske kjapt, så jeg har ikke satt meg mål som f.eks: Trene hver dag, slutte å spise sukker etc.

Jeg har derimot satt meg små motiverende mål, som å innføre sunn frokost 2x i uken i begynnelsen – også øke senere, eller å gå på tur oftere. Jeg tenker at å innføre små ting, 1-2 ganger i uken er bedre for å klare å holde på forsettene enn å kutte kaldt ut.

Jeg har også endret fokus fra å nekte meg ting, som f.eks sukkerholdig mat, til å heller ha fokus på å innføre gode ting slik at jeg ikke har plass til mer sukker etter hvert.

Hvis du også har lyst å innføre ting rolig i ditt eget tempo kommer jeg med 31 dager til en mer naturlig livsstil nå i januar. Da deler jeg konkrete og enkle tips mandag, onsdag og fredag her på bloggen, så følg med her.

Hvilke nyttårsforsetter har du?

2 kommentarer

Linn - FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. 30. desember 2017 - 14:49

Ingen! Legger listen lavt, for å ikke stresse med det og slippe å bli skuffet dersom jeg ikke når målet. Enklere blir det ikke
Godt nyttår til deg, Anita!

Svar
Anita Kristin 2. januar 2018 - 10:22

Eg syns dette med forsetter er vanskelig. Samtidig er det mykje eg vil endre på, og håp eg har for oss som familie. Men eg får ta det stegvis, so kanskje vi kan klare å gjere nokre endringar i løpet av året. Godt nytt år

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.