31 dager til en naturlig og giftfri livsstil Dag 1 – pust

av Naturmamma

Velkommen januar, og velkommen 2018! Tenk at det allerede er et nytt år, og tenk at dette er årets første dag som lander på en mandag! Perfekt for å starte på nytt, lage nye gode rutiner og endre på ting man ikke er helt fornøyd med.

Jeg håper du hadde en flott feiring i går. Vi feiret rolig. Bare jeg, samboeren min og barna våre. Ungene hadde bestilt lasagne til middag, også spiste jeg og samboeren min pinnekjøtt litt senere. Vi hadde litt stjerneskudd og småraketter vi fyrte opp før Lukas la seg, rolig og deilig akkurat slik jeg liker det.

Men nå er det altså nyttår og tid for nyttårsforsetter og endringer. Jeg er opptatt av at man ikke bør kjøre hardt på med store endringer på en gang, fordi man da kan bli overveldet og hoppe kjapt av – slik veldig mange gjør med nyttårsforsett. (innen 15.januar har 80% allerede sluttet med nyttårsforsettene sine)

Jeg har derfor laget en 31 dager til naturlig og giftfri livsstil til deg. Her får du tre tips i uken (man, ons, fre) som viser deg enkle steg du kan gjøre for å gjøre små endringer som til slutt har en stor innvirkning.

Du vil her på bloggen få et tips annenhver dag i ukedagene, i tillegg til at jeg deler på facebook og instagram også. Det er enkle steg, som viser helt konkrete ting du kan gjøre for å gjøre livet ditt litt grønnere, kutte ned på giften vi omgås hver dag og leve mer naturlig.

I dag er det fri og helligdag, tipset mitt er derfor enkelt. PUST! Julen er en stressende tid for mange, og vi glemmer ofte å puste dypt. Sett deg til rette, enten det er på en stol, i sengen på kvelden, utendørs eller på en matte på gulvet. Trekk pusten dypt, hold den litt og pust så ut igjen. Gjør dette ti ganger.

Kjente du noe forskjell?

Allerede i morgen er det hverdag for mange, og jeg ber deg om å ikke stresse så mye med å kutte ut mat, endre store ting etc. Hvis du tar det steg for steg er det større sjanse for at du faktisk klarer å gjennomføre det. Spis som vanlig, og endre små ting om gangen. Bruk gjerne de første dagene til å rydde ut eller bruke opp det du ikke ønsker å ha i kostholdet ditt lenger, eller hvis kjøkkenskuffen din er kaotisk kan det være lurt å lage et system i den.

Skriv en kommentar