Home Naturlig livsstil Klar for en ny uke etter vinterferien

Klar for en ny uke etter vinterferien

by Naturmamma

Hei du.

Her hadde vi vinterferie sist uke og jeg dro med barna og min mor til en hytte vi hadde leid i Nesbyen. Vi har fryst, stått på ski og spilt masse vri 8 og Uno.
Den ene morgenen var det hele 27 minusgrader. Og for meg som er en frysepinne er det helt forferdelig kaldt.

Vi dro hjem på fredag etter at min samboer også hadde vært med oss et par dager. Så da fikk vi teste ut hvordan kjøre elbil på ferie, som var litt utfordrende spesielt siden hytten vår ikke hadde nok strøm til å lade bilen.

Nå er det mandag og ny uke, og denne dagen bruker jeg ofte til å legge planer.

Denne uken skal jeg ha fokus på: 

  • Skrive info til webinar jeg og Line fra Lilalife skal ha på torsdag – meld deg gjerne på her. 
  • Forberede produkter/info til vikingfestivalen jeg skal delta på i Bergen Sentrum 17. og 18. mars.
  • vaske klær etter vinterferien
  • Så frø til kjøkkenhagen

Middagsplanen denne uken er å bruke av det vi har i frys og skap.

Derfor ser ukens middager slik ut: 

Mandag: Rotmos med vossakorv

TIrsdag: Torsk, poteter, eggesmør, råkostsalat

Onsdag: Kyllingkjøttboller med squashpasta og tomatsaus

Torsdag: Fiskegrateng

Fredag: Kalkunfileet surret med bacon, med quinoa og en fløtesaus, salat

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Kjøttkaker i brun saus

Hvordan ser din uke ut?

Klemmer fra Anita - Naturmamma

Ps. vil du ha flere innlegg som dette? Følg gjerne bloggen på facebook, instagram eller meld deg på nyhetsbrevet mitt.

2 comments

Linn - FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. 5. mars 2018 - 14:02

Oj, oj!
Det var da virkelig kaldt! Uno er en glemt kort klasssiker! Det har jeg spilt mye oppigjennom!

Nam, nam! Ble sulten av å lese menyen din for kommende uke. Lager du fiskegrateng selv?

Reply
Lappeteppet/ Anja 10. mars 2018 - 22:16

Jeg liker også å bruke opp ting i fra fryser og skap.

Jeg skal bruke opp spinat og pastaplater denne uken, det blir lasagne med spinat altså! Og kanskje litt kyllingkjøttdeig, da. 😉

Reply

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.