Disse urtene kan du dyrke innendørs nå

av Naturmamma

Det finnes mange ulike urter som du kan dyrke innendørs, og mange av dem trives godt i kjøligere omgivelser. Her er noen forslag til urter du kan dyrke innendørs:

  • Persille: Persille er en kjøkkenurt som trives godt innendørs i et lyst vindu. Persille krever litt mer vann enn andre urter, så sørg for å holde jorda fuktig, men ikke oversvømt.
  • Oregano: Oregano er en aromatisk urt som trives godt innendørs i et lyst, men ikke for varmt, vindu. Oregano tåler litt tørke, så du trenger ikke å vanne den så ofte.
  • Basilikum: Basilikum er en populær urt som trives godt innendørs i et varmt vindu med mye lys. Basilikum liker fuktig, men ikke oversvømt, jord.
  • Timian: Timian er en aromatisk urt som trives godt innendørs i et lyst vindu. Timian liker litt tørke, så du trenger ikke å vanne den så ofte.
  • Rosmarin: Rosmarin er en aromatisk urt som trives godt innendørs i et lyst vindu. Rosmarin tåler litt tørke, så du trenger ikke å vanne den så ofte.

Husk å plassere urtene dine i potter med god drenering, slik at vannet kan renne ut, og unngå å la dem stå i vann. Det er også viktig å huske å gi urtene dine nok lys, da de trenger det for å vokse og trives.

Skriv en kommentar