August favoritter

av Naturmamma

Da har vi allerede gått inn i september måned! Tiden i sommer har virkelig løpt alt for raskt syns jeg. Jeg elsker høsten, men sommeren er virkelig noe for seg selv også.

Jeg ønsker å lage en ny bloggserie med mine favoritter hver mnd. Det kan være noe jeg har lest, noe jeg har spist, noe jeg har gjort, mitt favoritt pleie/velvære produkt, favoritt kjøkkenutstyr etc.

Kast deg gjerne på du også, og pass på å dele innlegget i kommentarfeltet så jeg kan få se 🙂

Oppskrift:

Saftige bærmuffins. Disse holdt seg bra i kjøleskapet og var nesten bedre dagen etterpå.

Ingrediens:

Erter fra hagen vår. Jeg sådde dem, og jeg har gjødslet dem en gang, også har jeg glemt dem totalt i sommer. Det har regnet og regnet, så vann har de fått i massevis. Men ingen annen oppmerksomhet. Før jeg en dag kom på at jeg hadde dem. Da var de perfekt moden.

Bok:

Løsningen er grønn. Siden vi er midt i valgkampen.

Pleie:

Epsomsalt! Helt uunnværlig akkurat nå. Jeg har det i badevannet, og det renser kroppen for avfallstoffer, samtidig som det gir magnesium. Selv om jeg bader med det, tar kroppen opp magnesiumet og nyttiggjør seg av det på samme måte som hvis jeg hadde tatt tilskudd oralt.

Kjøkkenutstyr:

Ny Skjærefjøl i bambus. Jeg har tenkt tanken på at jeg burde ha meg en ny middels skjærefjøl en stund. Denne bruker jeg til grønnsaker og frukt, i tillegg til å ha smurte brødskiver eller knekkebrød på til frokost/lunch når det kun er jeg som spiser.

Tur:

Det må være turen jeg og Minibonden (2år) gikk på onsdag denne uken. Vi gikk en sti i nabolaget, en sti vi har gått en del tidligere, og som har så mange flotte elementer. Havet er så nært, eventyrskogen pakker inn inntrykkene i høye trær og masse sopp, også er det den flotte grønne engen omkranset av gamle steingarder og høye trær. Minibonden min gikk hele 4 km med de små beina sine på denne turen. Vi tok oss en pause ca ved tre kilometer og da merket jeg at han var trett og sliten. Så etter pausen fikk han gå litt til også tok jeg han på ryggen i bæresele slik at han kunne få sove litt.

 

Hva er dine augustfavoritter?

3 kommentarer

Nina Bakke 5. september 2017 - 06:49

Koselig å lese 🙂

Mine høstfavoritter har vært turene med minstemann, åpne gårder for handling og kos, se på dyrene, lilleputthammer og barnas dag på Maihaugen, gåtur gjennom skogen til turistforeningens KOMDEGUTDAG.

nyoppdaget favoritt ble pannekaker av egg og cottage cheese, herlig med noen oppskrifter som fungerer.

Familiebesøk er så stas

Finne frem ulltøy å se at minsten har nok etter jeg fikk kjøpt litt på loppis i sommer

Jeg koser meg veldig med å få gått noen turer på cafe iløpet av uka, sammen med minsten og gjerne familie eller ei venninne

Svar
Naturmamma 6. september 2017 - 10:31

Takk for svar Nina! Herlig å få et innblikk i hverdagen deres også. <3

Svar
Ellinor 6. september 2017 - 17:44

De blåbærmuffinsene så kjempegode ut! Tror jeg må prøve meg på de en dag snart 🙂
Ellers var det en god idè med månedens favoritter! Får se om jeg får laget meg et sånt i slutten av mnd.

Svar

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.