Feminin sensualitet – Miljøvennlige og giftfrie leketøy

av Naturmamma

Det å eie sin egen seksualitet og være trygg på seg selv er en viktig del av feminin utvikling, stressmestring og syklisk livsstil. Jo dypere tilknytning en kvinne har med seg selv, naturen og syklusene, dess dypere kan hun utvikle seg – også seksuelt.

Et viktig element i å bli tryggere er å utforske og leke. I utforskingen blir man tryggere på seg selv (og en eventuell partner), og lærer seg hvordan sensualiteten kan brukes for stressreduksjon, nærhet og tilknytning. I utforsking og lek kan leketøy være et nyttig verktøy.

Visste du at det finnes økologiske, miljøvennlige og giftfrie sexleketøy?

Det har skjedd en stor utvikling på dette området i det siste, og det er gledelig at det for eksempel har blitt fokus på at leketøyene skal være ftalatfri. For hvem i sin villeste verden vil vel bruke potensielle giftige leketøy til sitt aller helligste sted, og spesielt når det er snakk om det stedet vi bruker til reproduksjon?

La meg vise deg noen av de leketøyene som kommer best ut med tanke på miljøvennlighet, og giftfritt innhold. For det første finnes det et stort utvalg med dildoer laget av glass. Glass lages som regel av kvarts og sand, noe som er helt trygt. Glassdildoer er ofte laget av tykt glass og er sjeldent hule. Dette gjør at de tåler mye.

Det finnes også dildoer laget av krystaller som for eksempel rosenkvartz. Rosen Quartz er kjent som hjertes og den standhaftige kjærlighetens stein. Den har en rolig, feminin energi og hjelper deg til å komme i bedre kontakt med ditt hjerteschakra og din egen seksuelle kraft.


Det som er fint med leketøy i glass eller krystall er at de kan varmes og kjøles ved å ha de i kaldt eller varmt vann på forhånd. På den måten kan du skape en annen opplevelse og følelse.

I tillegg er det også kommet flere vibratorer på markedet nå som er trygge i bruk, blant annet disse to:

Womanizer Premium Eco Lufttrykksvibrator

PREMIUM eco er helt unik: det er den første lufttrykksvibratoren som er laget av bærekraftige, fornybare materialer. Den er laget av Biolene, som i stor grad laget av fornybare råvarer. Det er et utmerket miljøvennlig alternativ til plast, og unngår miljøskadelig avfall.

Gaia Eco bulletvibrator

Med Gaia Eco bulletvibrator gir du ikke bare deg selv en herlig onaniopplevelse – du gjør også miljøet en tjeneste.

Har du vurdert å bruke miljøvennlige og giftfrie dildoer eller vibratorer, eller har du kanskje testet det ut allerede? Legg gjerne igjen en kommentar om hva du tenker om temaet.

Skriv en kommentar