Sommeraktivitet: Kle dere ut

av Naturmamma

//Reklame – i samarbeid med Partyking.no//

Skal du også ha barn hjemme i sommer?
Her starter sommerferien IDAG og varer i 8 uker, så jeg prøver å tenke ut kreative måter å aktivisere barna på – slik at de ikke kjeder seg og krangler. Spesielt på regnfulle dager.

En av tingene jeg tenkte vi kunne gjøre var å ha minikarneval her og kle oss ut. Da kan vi egentlig være hvem vi vil. Kanskje indianeren kan ta bussen til Afrika, eller Spiderman kan være styrmann på fergen til mormor. Tenk så kjekt det hadde vært å kunne invitere barna i gaten, eller nieser og fettere på besøk med utkledning.

Kostymer er alltid gøy å leke med, og hvis man velger noen med litt kvalitet så varer de også lenge. Vi har kostymer enda som barna har kledd seg ut i siden de var liten. Mange av dem er brukt i flere karneval og kostymefester i tillegg til utkledningslek her hjemme.

Partyking har et av det største utvalget av kostymer og karnevalsartikler jeg har sett. Der er noe for alle – store og små, jenter og gutter, filmhelter og vikinger.

Som marvelfan hadde nok mellomste digget dette grootkostymet (og mammaen også, groot er så skjønn):

En dag må nok groot komme på teselskap hos klovnen kalle! Det er mange forskjellige klovnekostymer og tilbehør som briller, neser, parykker etc. Jeg likte dette klovnekostymet best, det var så søtt:

Der er også kostymer for voksne, 50 talls kostymer, vikingkostymer, heksekostymer, Spice Girls kostymer, kostymer av dyr, kostymer som kan blåses opp og kostymer til grupper hvor alle kan være lik. For eksempel ghostbusters kostyme.

Hvilket kostyme velger du?

Klemmer fra Anita – Naturmamma

 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.