Dette pakker jeg i sekken min i sommer

av Naturmamma

//Inneholder reklame for egne produkter//

Jeg skrev en post om hva som var lurt å pakke til barn i sommer, men vil følge opp med hva jeg pakker i sekken min i sommer. Dette er både for campingtur eller hotelltur og det er ikke en typisk pakkeliste 🙂

Terrashield – denne, akk! Det er en naturlig insektsolje. Den hjelper meg å ikke bli bitt. Hverken mygg, knott eller flått liker den, så jeg sprayer på både meg selv, barna og hunden.

PB Assist + – Pre og probiotika i samme kapsel. Denne er også dobbelkapslet så den brytes ikke ned i magesekken. Det er nemlig slik med vanlig probiotika at de ofte brytes ned i magesekken og dermed får man ikke effekten av probiotikaen i tarmen der man trenger den. Probiotika bruker jeg for p unngå reisemage.

Dusjsåpe – denne er helt naturlig med eteriske oljer som har en oppløftende effekt. Jeg bruker den både som dusjsåpe og fotbad, ja noen ganger bruker jeg den som barberkrem ved å smøre den tynt på huden.

Bodyskrubb – Jeg skrubber huden før jeg går ut i solen (ikke hver dag, men 1-2 ganger i uken) det forbereder huden min på soling og gjør at brunfargen min blir dypere og varer lenger!

Body lotion – denne bodylotion er fri for lukt så jeg tilsetter mine egne eteriske oljer i den ettersom hvilket behov jeg har den dagen. Noen ganger ønsker jeg oppløftende effekt, da tilsetter jeg villappelsin, og noen ganger ønsker jeg beroligende effekt da tilsetter jeg balance.

Lavendelolje – Denne bruker jeg til kveldsmassasje for å roe ned barna. Den beroliger. Den kan også roe ned brent hud, f.eks etter brannmanet, brennesle eller solen (da ypperlig sammen med peppermynte)

Balance – stressoljen min. Jeg bruker den hver dag. Har 1-2 dråper under fotsålen min og barnas. Den er perfekt til stressende stunder som hvis man skal nå et fly, reise langt i bil med barn, er i familiepark med masse mennesker etc.

Villappelsin – denne har jeg i drikkevannet mitt. Den gir en nydelig smak. Den er også perfekt for naturlig vask, så noen ganger bruker jeg den for å sveipe over benken på kjøkkenet f.eks.

Zengest – denne er perfekt når jeg har spist for mye, eller spist feil mat. Det er veldig typisk at jeg gjør det på ferie når jeg koser meg. Da smører jeg den på magen sammen med litt baseolje eller har 1-2 dråper i drikkevannet. Den roer ned og balanserer magen.

Peppermynte – lett avkjølende og oppkvikkende. Perfekt å ha med på fjellturer, men også ved lett anspenthet og trykk i hodet.

Onguard – immunstyrkende olje – ypperlig når vi skal på familiepark, eller på rasteplass/utedo! Da bruker jeg den til å rense hendene mine. Jeg har også en dråpe under føttene om morgenen for å styrke immunforsvaret hvis vi skal på steder med masse mennesker.

Tannkrem – denne tannkremen bruker jeg alltid uansett så jeg klarer meg ikke uten om sommeren. Naturlig ingredienser og lett blekende.

Halstabletter – jeg vet at jeg ofte blir groggy i halsen når vi sover i telt eller jeg blir sliten. Da har jeg med meg disse og tar en ved behov. De har en god smak og virker effektivt.

Baseolje – Den er også alltid med meg. Jeg bruker den som massasjeolje, men jeg blander også ut de eteriske oljene før jeg har de på huden med denne baseoljen.

Bambustannbørste – ingen fare for å miste tannbørsten i naturen, den brytes nemlig ned etter 3-6 mnd.

Vil du ha alt dette? Jeg har et spesialtilbud til deg. Denne pakken koster nå bare 2390kr inkl frakt. Du får også med vareprøver på mine favorittoljer samt et diffusersmykke som du kan ha oljer i (jeg har kun fire av dette så vær rask hvis du vil ha det!)

I tillegg får du med mitt kurs 30 dager til en litt mer naturlig livsstil hvor jeg lærer deg om hvordan du kan lage egne pleieprodukter, vaskemidler og beeswraps (blant annet!) kurset kjøres jevnlig.

Du vil også få tilgang til en egen facebookgruppe for eteriske oljer etc.

Når du bestiller denne pakken blir du automatisk fordelskunde i doTERRA i ett år. Det er ikke noe videre kjøpeplikt utover de 2390kr for denne pakken, men du får mulighet til å kjøpe oljer etc til 25-55% rabatt senere hvis du ønsker det.

Vil du ha denne pakken? Bestill via å sende meg en mail i dag (naturmamma @ gmail.com)

Har du spørsmål? Send meg en uforpliktende mail så kan jeg veilede deg

God sommer

Klemmer fra Anita – Naturmamma

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.