Slik kjøper du eteriske oljer av ypperste kvalitet til best pris

Du har kanskje hørt om eteriske oljer og er nysgjerrig på dem, eller ønsker å kjøpe noen for å prøve? Supert, da er du på riktig sted.

Hva er eteriske oljer?
Eteriske oljer er uttrekk fra planter som har forskjellige virkemåter. Mange bruker eteriske oljer for å øke generell helse, støtte fordøyelsen, vaske huset naturlig, i hudpleie, kroppspleie og hårpleie eller for å styrke emosjonell helse.

Jeg heter Anita Husevåg og har jobbet med eteriske oljer i 17 år nå.
Det var på videregående på hudpleielinjen jeg begynte å bruke oljene, den gang i aromaterapi behandlinger. Men, vi hadde også eteriske oljer hjemme før det da min mor blant annet tilsatte lavendel i badevannet vårt på kvelden.
I senere tid har jeg jobbet med eteriske oljer i behandlinger, i helsekostbutikk, og i utvikling av hudpleieprodukter for andre firma.

For to år siden begynte jeg å jobbe som oljeveileder for et firma som heter doTERRA. Av alle eteriske oljer jeg har prøvd har doTERRA hatt den beste kvaliteten. Jeg er superfornøyd og jeg elsker å jobbe som veileder. Det som driver meg mest er tilbakemeldinger fra kunder som har fått endret livet sitt etter at de prøvde eteriske oljer.

Jeg vil veldig gjerne veilede deg i din oljereise også.

For å begynne med eteriske oljer vil jeg anbefale en startpakke med basisoljer, med mindre du har et par bestemte oljer du ønsker å prøve.
En startpakke inneholder alt du trenger for å komme igang med eteriske oljer, inkludert veiledning og oppfølging. Du får da også rabatt på pakkeløsningen. Du velger selv hvilken pakke som er best, eller du kan sende meg en mail så kan jeg veilede deg etter ditt behov.

Startpakkene som er tilgjengelig i dag kan du finne her:

Felles for alle starpakkene er at de inneholder :

  • Gratis frakt
  • Flytende kokosolje – som er baseolje du kan blande ut de eteriske oljene med, enten for å fortynne dem eller for å lage massasjeolje med dem
  • E-bok på norsk med enkel forklaring på hvordan du kan bruke de eteriske oljene fra startpakkene i hverdagen
  • Tilgang på bibliotek med e-bøker på engelsk
  • Oljekonto hos doTERRA – du får din egen oljekonto i 12 måneder gratis med startpakkene. Det betyr at du har tilgang til rabatterte priser og fordeler hos doterra og kan bestille ekstra oljer til medlemspris hvis du ønsker det. Du bestiller da selv online og får varene levert i posten etter et par dager. OBS; her er det ingen videre kjøpeplikt selvsagt. Du velger helt selv om du vil benytte deg av denne muligheten eller ikke
  • Veiledning og oppfølging – med i denne pakkeprisen får du også oppfølging og veiledning i bruk. Vi har en egen medlemsgruppe hvor vi deler erfaring og råd – i tillegg til at du fritt kan spørre hvis det er noe du lurer på.
  • Medlemsskap i Nordic Wellness Tripe – en gruppe som ønsker å fremme naturlig helse og inspirere til små endringer i hverdagen.

Ellers er det forskjellige oljer og innhold i de forskjellige pakkene.

Familiepakken er den mest populære pakken. Den inneholder 9 eteriske oljer, kokosolje, vegetabilske kapsler og en diffuser som sprer oljene i rommet. OBS, gjelder kun ved familiepakken i september – få gratis Anti-aging olje verdt 900kr på kjøpet helt gratis.

Basispakken inneholder seks av oljene fra familiepakken, og kokosolje, men den inneholder ikke diffuser.

Essential aromatics pakken inneholder 6 oljer for emosjonell healing samt en vakker diffuser i tre.

Immunboostpakken er perfekt nå på høsten – den inneholder tre eteriske oljer, immunstyrkende kapsler, tannkrem og håndsåpe

Mood managment pakken inneholder 4 kraftfulle blandingsoljer. De er nøye laget for å støtte humøret.

Les mer om hver av pakkene og bestill dem ved å trykke på hver av pakkene.

OBS!! I september får du BONUS når du bestiller via meg. I tillegg til alt det jeg har nevnt over her får du også oljer for verdi 1000kr. Du velger litt selv eller vi kan sette sammen en pakke for deg. Disse oljene blir sendt fra meg sammen med velkomstpakken din, og kommer derfor ikke samtidig som de andre oljene.

Hva venter du på? La oss sammen gi en boost til helse og livsstilen din.
Finn pakken din og bestill ved å trykke under