Home Om naturmamma

Om naturmamma

Hei, jeg heter Anita Husevåg og jeg driver Naturmamma. Jeg inspirerer kvinner til å ta vare på seg selv på en naturlig måte, gjennom kosthold, velvære og selvpleie, slik at de kan få mer overskudd og livsglede, samt føle seg som en gudinne i egen kropp.

Hvis du er glad i en kopp te i sofakroken, turer i skogen, eller et deilig fotbad kommer du til å like deg her.

Jeg gir deg tips i hvordan du kan endre morgenrutinen for å få mer utav dagen, hva du bør spise for å få energi og overskudd, hvilke ingredienser du bør holde deg unna når det gjelder kosmetikk, og også hvordan du kan lage dine egne pleieprodukter.

Jeg gikk hudpleielinjen på videregående, og har tatt spesialkurs i økologisk hudpleie. Jeg fikk drømmejobben i helsekost i 2009, jeg elsket jobben min, og jobbet hardt, ofte 12 timers skift – samtidig som jeg tok vare på alle andres behov enn meg selv, og hadde en liten baby. Jeg jobbet til jeg stupte i 2011, jeg ble langvarig sykemeldt. Jeg glemte rett og slett meg selv. I dag sjonglerer jeg en egen bedrift, mens jeg tar vare på meg selv og familien min.

Jeg har skrevet blogg i over 10 år nå. Naturmamma startet som en måte å formidle min interesse for naturlig livsstil med andre, mens jeg opprinnelig begynte å blogge da jeg ble mamma for første gang.

Litt mer om meg:

  • Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min samboer, og våre tre barn. Vi har det vi kaller et minibruk, hvor vi har høns og potetåker i hagen. Jeg får energi av å dyrke mat selv!
  • Jeg er utdannet digital markedsfører, og innenfor hudpleie.
  • Jeg har jobbet i flere år som butikkleder i helsekost, samt jobbet med å utvikle pleie og velvære produkter.
  • I dag jobber jeg i doTERRA med å selge, og veilede i bruk av eteriske oljer.
  • Jeg brenner for å hjelpe andre
  • Jeg studerer herbalisme (læren om urter) og drømmer om en stor urtehage