Jobb med meg

by Naturmamma
Jobb med meg

For generelle henvendelser eller samarbeidsforespørsler kan du sende meg en mail: naturmamma (@) gmail.com

Innholdsproduksjon om bedrift eller produkt publisert på naturmamma.no og/eller @naturmamma på instagram

  • Dele om bedrift eller produkt på naturmamma instagram feed eller story
  • Dele om bedrift eller produkt på naturmamma facebookside
  • Skrive blogginnlegg på naturmamma.no

Send meg en mail med tilbud.

Jobb med meg med eteriske oljer

Jeg jobber som livsstilsveielder for doTERRA og er alltid på jakt etter flere oljeveiledere på teamet mitt. Har du et ønske om å veilede andre i naturlig livsstil, giftfri rengjøring og helse, samtidig som du får betalt for det og  får bedre helse selv? Da er dette rette jobben for deg. Du kan lese mer om å være oljeveileder her. 

Virtuell Assistent

Jeg er virtuell assistent og leier meg inn til små og mellomstore bedrifter som trenger avlasting og hjelp med oppgaver. Det kan være digital markedsføring, innholdsproduksjon, webdesign og nettsidebygging, SEO etc.
Les mer om hva jeg kan tilby som virtuell assistent her