Home Jobb med meg

Jobb med meg

Jobb med meg

For generelle henvendelser eller samarbeidsforespørsler kan du sende meg en mail: naturmamma (@) gmail.com

Jeg jobber frilanser som virtuell assistent.

Det betyr at jeg kan gjøre assistenttjenester for deg virtuelt. Som grunder selv vet jeg hvor mye verdt tiden din er for deg som jobber i en liten eller mellomstor bedrift.

Ting jeg kan hjelpe deg med er:

  • Innholdsproduksjon – jeg skriver bloggposter om gitte tema, samt passer på at de er SEO tilpasset til keywords om du ønsker det. Jeg kan også produsere innhold til sosiale medier eller andre digitale flater.
  • Digital markedsføring – jeg er utdannet digital markedsfører og hjelper deg gjerne med å utarbeide en digital strategi. Jeg kan også hjelpe deg med publisering i sosiale medier eller å være en online digital markedsfører for deg. De sosiale mediene jeg har størst erfaring med selv er facebook, instagram og pinterest.
  • E-post markedsføring – trenger du hjelp til å sette opp nyhetsbrev, sende ut eller å samle inn abonnementer? E-post markedsføring er viktig og effektivt hvis det gjøres på rett måte.
  • Blogg/Wordpress – jeg kan hjelpe deg med endringer og oppdatering på din wordpress-side, samt lage ny blogg og hjelpe deg med design. Jeg har selv jobbet med blogg i ca 15 år og med wordpress i ca 8 av dem.
  • Kundeservice – jeg kan hjelpe deg med generell kundeservice via mail
  • Annet – egentlig kan jeg hjelpe deg med det meste – hvis du har et behov så spør så kan vi finne en løsning.

Interessert? Send meg gjerne en mail så kan vi ta en uforpliktende prat.

Jeg samarbeider med bedrifter/brands om eksponering på naturmamma.no

Jeg jobber også med bedrifter og brands for å skape inspirerende bloggposter/reklame som er tilpasset min lesergruppe. Eksempler på dette kan være:

  • Blogginnlegg om bedrift eller produkt publisert på naturmamma.no
  • Dele om bedrift eller produkt på naturmamma instagram feed eller story
  • Dele om bedrift eller produkt på naturmamma facebookside

Send meg en mail med tilbud.

Jobb med meg med eteriske oljer

Jeg er doterra-veileder og er alltid på jakt etter flere oljeveiledere på teamet mitt. Har du et ønske om å veilede andre i naturlig livsstil, giftfri rengjøring og helse? Da er dette rette jobben for deg. Du kan lese mer om å være oljeveileder her.