av Naturmamma
Jobb hjemmefra – bestem arbeidstid selv

Er du ikke laget for en 8-4 jobb? Vil du kanskje ha mer frihet, være hjemme med barna og ha mulighet til å styre din egen hverdag? Da er en jobb hjemmefra perfekt for deg.

Jeg kan virkelig relatere til det. Jeg har alltid ønsket å være min egen sjef, jobbe deltid og ha tid til å være hjemme med barna mine. Jeg ble stresset og syk av tidsklemmen. I 2011 gikk det så langt at jeg ble langtidssykemeldt på grunn av alvorlig utbrenthet. Jeg maktet ikke hverdagen, og sov hele dagen.

Etter flere år sykemeldt så framtiden skummel ut, jeg måtte balansere mellom å jobbe i tidsklemma og bli sykemeldt jevnlig (fordi jeg ikke var frisk, og er det heller ikke 100% enda) eller å finne en annen vei som kunne fungere for meg.

Jeg valgte det siste. Og i dag er jeg min egen sjef, og jobber hjemmefra. Det har vært en lang vei for å finne ut hva som kunne fungere og hva som bare var feller.

Og jeg kan hjelpe deg å finne de enkle stiene i denne jungelen, med å vise deg hva som fungerer.

doTERRA er en av de tingene som har fungert bra for meg, og som har gitt meg resultat relativt raskt. Jeg elsker å fremme naturlige produkter, og er trygg på at doTERRA er et etisk riktig firma for meg. De lager gode produkter, de støtter vanskeligstilte, de tar vare på naturen og de gir meg produkter som er naturlige.

Ønsker du også å jobbe for deg selv og ha den friheten du ønsker? Bli med på mitt team!

Dette får du ved å jobbe hjemmefra i mitt team:

  • En jobb som kan gjøres hjemmefra, når det måtte passe deg
  • Muligheter til å jobbe med naturlige kvalitetsprodukter, og et etisk firma.
  • Veiledning i oppstart av egen bedrift hvis du ønsker det.
  • Gode rabatter på produkter til egen bruk
  • Muligheten til å tjene dine egne penger, som etter hvert kan erstatte en fulltidsinntekt
  • Tilgang til vår private facebookgruppe for team medlemmer
  • Veiledning i strategier
  • Mulighet til å gå deg en tur i skogen mens du er på jobb fordi den viktigste delen av jobben er selvutvikling!

DoTERRA selger i hovedsak eteriske oljer, men de har også hudpleie, hårpleie, spaprodukter og kosttilskudd – blant annet.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så send meg gjerne en mail, eller meld deg inn i doTERRA via meg i dag – hvis du kjøper en av de ferdig sammensatte startpakkene slipper du medlemsavgift og får oljer du kan bruke til deg selv, din familie og i veiledning.

PS: Har du allerede en oljekonto hos doTERRA og er interessert i dette – ta kontakt med den personen som har introdusert deg for oljene.

Send meg en mail: naturmamma (@) gmail.com