Home YOGAFOLK

YOGAFOLK

Hei! Jeg heter Anita Husevåg og jeg driver Naturmamma. Jeg har som mål å inspirere til en mer naturlig livsstil. Siden du nå har kommet til mer min blogg og nettbutikk.

Det er jeg som har laget rolleren med yogaolje du har fått. De eteriske oljene jeg har brukt i den er: Bergamott, clarysage, villappelsin, sitron og spearmint. Oljen er oppløftende og kan gi deg en ekstra boost.

Jeg jobber som veileder i eteriske oljer. Så hvis du har lyst å lære mer om eteriske oljer så kan jeg veilede og holde oljeklasser.


Jeg har satt sammen en yogapakke med eteriske oljer som er et spesialtilbud til deg:
Du får:
* Yoga collection – 3 oljer spesiallaget for yoga og utviklet av Elena Brower. En er jordende, balanserende og restorativ, en er oppløftende og motiverende, og en er sentrerende.
* Copaiba – olje for å hemme inflamasjon, styrke kroppen og immunforsvaret.
* Aromatouch – olje for muskler og massasje. Ypperlig etter yoga/trening og spesielt på ømme muskler.
* Kumquat og rød mandarin – to sitrusoljer som er nydelig i drikkevannet (bruk drikkeflaske i glass eller stål).
* Baseolje – for å blande ut de eteriske oljene
* Veiledning i bruk av oljer, inkl pdf filer fra Elena Brower om hvordan bruke yoga collection best mulig.
* Tilgang til ekslusiv medlemsgruppe for oljebrukere
* Din egen oljekonto hos doTERRA som gir deg 25-55% rabatt på eteriske oljer.

Denne pakken som inneholder 7 eteriske oljer, baseolje og veiledning koster ca 1450kr inkludert frakt (prisen varierer litt mtp valutaverdi)
Hvis du er interessert i denne pakken – send meg en mail på naturmamma@gmail.com.

I tillegg har jeg også en lokal livsstilsbutikk i kjelleren min. Huset mitt er “nærmeste nabo” til Panorama Hotell. Adressen er Litlabergsvegen 5, det er første avkjørsel til høyre når du kommer fra hotellet og kjører mot Bergen igjen. Vi er første huset du kommer til da. Huset er grått og for å finne butikken går du rundt hjørnet på campingvogna. Hvis du har lyst å komme på besøk i butikken mens du er på hotellet (eller senere) så send meg en SMS så avtaler vi nærmere. (tlf: 45105917)

Du kan se en del av det jeg har i butikken min på nettbutikken min her. Det er i tillegg en del mer som ikke ligger i nettbutikken, i tillegg er prisene lavere i butikken.

Hvis du ikke får mulighet til å besøke meg vil jeg gjerne gi deg fri frakt i nettbutikken min hvis det er noe du ønsker deg der. Bruk da kode: frifraktyoga

Håper du nyter fritiden på Panorama!