Home Trenger du en Virtuell assistent?

Trenger du en Virtuell assistent?

by Naturmamma

Jeg jobber frilanser som virtuell assistent.

Det betyr at jeg kan gjøre assistenttjenester for deg virtuelt/online. Som grunder selv vet jeg hvor mye verdt tiden din er for deg som jobber i en liten eller mellomstor bedrift.

Ting jeg kan hjelpe deg med er:

  • Innholdsproduksjon – jeg skriver bloggposter om gitte tema, samt passer på at de er SEO tilpasset til keywords om du ønsker det. Jeg kan også produsere innhold til sosiale medier eller andre digitale flater.
  • Digital markedsføring – jeg er utdannet digital markedsfører og hjelper deg gjerne med å utarbeide en digital strategi. Jeg kan også hjelpe deg med publisering i sosiale medier eller å være en online digital markedsfører for deg. De sosiale mediene jeg har størst erfaring med selv er facebook, instagram og pinterest.
  • E-post markedsføring – trenger du hjelp til å sette opp nyhetsbrev, sende ut eller å samle inn abonnementer? E-post markedsføring er viktig og effektivt hvis det gjøres på rett måte.
  • Blogg/Wordpress – jeg kan hjelpe deg med endringer og oppdatering på din wordpress-side, samt lage ny blogg og hjelpe deg med design. Jeg har selv jobbet med blogg i ca 15 år og med wordpress i ca 8 av dem.
  • Kundeservice – jeg kan hjelpe deg med generell kundeservice via mail
  • Annet – egentlig kan jeg hjelpe deg med det meste – hvis du har et behov så spør så kan vi finne en løsning.

Interessert? Fyll gjerne inn skjemaet under, så kan vi ta en uforpliktende prat