Kremet bringebær- og mangosmoothie

av Naturmamma

Jeg har etterhvert laget en hel haug smoothier, men dette tror jeg faktisk må være min ultimate favoritt! Den er både kremet og frisk, og minner nesten om mouse. At den inneholder supersunne ingredienser er en stor bonus.

Avokado tilfører smoothien sunt og godt fett, i tillegg til mange gode næringsstoffer. Men den gjør også at denne bringebær og mangosmoothie blir kremet.
Jeg tilsetter alltid litt kokosolje i smoothie, men det kan du selvsagt utelukke hvis du ikke ønsker å ha det i. Jeg har det i fordi det tilfører sunt fett. Fett forbrenner fett, og i tillegg bidrar det til at man holder seg lenger mett.

Hvis du vil ha enda flere godsaker i denne, så tilsetter du eggeplomme! Også kan du ha i litt vanilje eller søtning hvis du ønsker det, jeg syns derimot ikke det var behov for det her.

Lager du smoothie? Har du en god oppskrift, eller vil du kanskje prøve denne? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Ps. vil du ha flere oppskrifter som denne? Følg gjerne bloggen på facebook, instagram eller meld deg på nyhetsbrevet mitt.

Klemmer fra Anita – Naturmamma

Print Recipe
Kremet bringebær- og mangosmoothie
Matrett Smoothie
Forberedelse 10 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Matrett Smoothie
Forberedelse 10 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Ha avokado, mango, banan og bringebær i en blender, hell på litt eplejuice og blend. Jeg regulerer alltid hvor mye eplejuice jeg har i etter hvilken konsistens jeg ønsker på Smoothien, så jeg kan ikke si hvor mye jeg hadde i, men ca 1-2 dl tenker jeg.
  2. TIl slutt tilsetter du kokosolje og blender kjapt igjen.
  3. Hell smoothie i glass og strø på med hakket kakaonibs
Del denne oppskriften

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.