Kontakt meg

av Naturmamma

Hei der!  

Har du spørsmål om bloggen, ønsker å jobbe sammen med meg eller vil spørre meg om andre ting? Da er du på rett sted. Hvis du foretrekker tradisjonell e-post kan jeg nås på naturmamma (@) gmail.com eller du kan fylle ut skjemaet under.

Jeg svarer typisk innen 1-2 arbeidsdager.

Q+A – de mest vanlige spørsmålene

Arrangerer du oljeklasser?

JA! Det gjør jeg. I hovedsak på Sotra/Bergen og omegn, men hvis du kan ordne lokale der du ønsker å ha oljeklasse er det en mulighet for at jeg kan komme for å snakke om oljer og livsstil med deg og dine venner. (lokale som trengs er avhengig av antall personer som kommer. En stue er ok, eller et rom i barnehagen/skolen etc) Fyll ut skjema under for å komme i kontakt ang dette. Alle som er vertinne på en oljeklasse får vertinnegave.

Gjør du sponsede blogginnlegg? 

Ja, så lenge innholdet, firmaet eller produktet er rettet mot mine lesere gjør jeg det. Ta kontakt for pris og videre avtale.

Kan jeg bare si hei? 

Ja selvsagt <3