Home Inspira bloggnettverk Bloggerne i Inspira

Bloggerne i Inspira

by Naturmamma

Jeg samarbeider med en gjeng flotte bloggere. Følg dem gjerne alle sammen, vi er en flott og variert bukett med bloggere som er med i inspira bloggnettverk. 

 

inspira9

Absolutt hjemme: http://absolutthjemme.no

Linda, 38, 8 – barnsmor. Vi roter mye, vi bråker mye ( ikke krangler – bare lager mye lyd) , vi koser mye og sover for lite, pusser opp mye, ler mye, tuller mye. Nyter vårt hektiske og koselige liv!

 

 

inspira1

Avdeling Holt:  www.avdelingholt.no/anja

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat. Skriver om mat, trening, rollen som «100% mamma 50% av året,» litt om fordommer, nyhetsbilde og mye fokus på de små tingene som lager perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

 

FruBevers hverdag: http://frubever.bloggnorge.com

Jeg er Linn og daglig leder i familien Omre Jakobsen!
Jeg er gift med Robert – drømmemannen. Mamma til 4 små gutter.
Jeg startet å blogge som en motvekt til alle de «perfekte» bloggene som finnes – her liker jeg at ting ikke er perfekt. Huset må ikke være skinnende rent, fritt for leker og jeg må ikke trene 5 ganger i uken. Ikke for å være en god mamma. Her i huset er det stort sett leker overalt hele tiden, ikke baker jeg brød hver morgen og trening har jeg gitt opp for lenge siden. Men hva gjør vel det? Så lenge guttene mine har en god hverdag? Det er DET alt handler om til slutt. Hverdagen! – og jeg digger den

 

 

cropped-headerfrujacobsen2.png

Fru Jacobsen: http://www.frujacobsen.no

Jeg heter Trine Lise. Jeg er 30 år, gift og firebarnsmor. Her på bloggen skriver jeg om alt som dukker opp i en småbarnsmors hode.

Bloggen er mitt fristed og min terapi:)

 

 

 

Naturmamma: http://naturmamma.no

Jeg heter Anita, er 31 år fra Vestlandet, er trebarnsmamma og samboer. Jeg elsker skogen, naturen og enkelhet.
På bloggen naturmamma finner du en hel verden av natur, miljø, zero waste, minimalisme, selvforsyning, gjenbruk, DIY og masse annet kjekt.

 

 

inspira3

Livet i Casa Didriksen: http://www.casadidriksen.com

Jeg heter Laila og er firebarnsmamma og distriktslege. Starter i jobb nå på mandag etter et år i permisjon. Blogger om livet med stort og smått og det som er viktig akkurat der og da. Bloggen har blitt en fin «dagbok» som hele familien liker å lese for å huske tilbake. Av og til slår jeg til og skriver noe som er interessant for allmennheten og deltar således i «samfunnsdebatten».

 

 

inspira2

Louises lille verden: http://www.louiseslilleverden.no

Jeg heter Louise. Jeg er 34 år gammel, er gift og har to barn. Jeg fikk en virusutløst ME-diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke være svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet mitt, det morsomme jeg får oppleve, og tanker jeg har om ting som opptar meg.

 

 

ENESTÅENDE MOR: http://www.enestaaendemor.no

Jeg heter Katinka og jeg skriver om meg og mitt liv som enestående mamma. Storkfrøken ble laget på en klinikk i Danmark etter tre lange år med prøving. Jeg valgte å få barn alene og brukte donor fordi jeg kjente den biologiske klokken tikke og hadde ingen partner. Jeg angrer ikke et sekund. Livet med barn er fantastisk. To år etter at jeg ble gravid med Storkfrøken lyktes jeg med å bli gravid på ny. Denne gangen med tvillinggutter som er Storkfrøken sine helsøsken både sosialt og genetisk. Selv om jeg trives godt alene, så håper jeg selvfølgelig det dukker opp en flott mann til meg også etterhvert. Jeg jobber som lærer og prøver å sjonglere alle gjøremål i en hektisk hverdag.

 

 

inspira8

Petrus og Petrine: http://petrusogpetrine.no

Jeg heter Nann Karin og jeg er så heldig at jeg ble mamma sent i livet, – selvfølgelig til en flott fyr. Bloggen inneholder hverdagsbetraktninger og det som har fokus der og da. Det kan være ting vi opplever eller temaer jeg kommer bort i, tenker på eller møter gjennom jobben som lærer. Det fører til at Petrus ikke alltid er vår gutt, men kan være et tenkt barn eller et barn jeg har observert. Jeg er alltid Petrine og innleggene er alltid ført av min penn. Velkommen inn til vår verden i ord og bilder.

 

 

 

Hjemmemamma: http://www.hjemmemamma.com

Hjemmemamma.com er en blogg for deg som er hjemme med barn, eller som drømmer om et roligere liv med dem som betyr mest.»

 

 

Monicas liv: http://www.monicabj.no

Jeg heter Monica, er 92-modell og gift med drømmemannen Simon siden 2012. Sammen har vi to barn, Miriam Elise (2014) og Jakob (2016). Til daglig er jeg student, hvor jeg studerer realfag for å bli ungdomsskolelærer. Jeg er ei kreativ jente som er glad i prosjekter, både når det gjelder håndarbeid og på bakefronten. Jeg er glad i gjør-det-selv-prosjekter, gjerne sammen med barna. Dette, sammen med skrivelysta, er grunnlaget for bloggen der jeg deler tanker i den hektiske hverdagen til en ung, aktiv tobarnsmor.