Oppskrift

Lettsaltet torsk med eggesmør

En klassiker. Lettsaltet torsk er sunt og enkelt. Den kan serveres med mange forskjellige tilbehør. Her har jeg valgt å gå for poteter, gulrøtter, erter og eggesmør. Jeg er selv veldig glad i eggesmør, så vi lager alltid litt ekstra her i huset.

 

 

 

 

Print Recipe
Lettsaltet torsk med eggesmør
Matrett Middag
Cuisine Fisk, Glutenfri, Melkefri
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Matrett Middag
Cuisine Fisk, Glutenfri, Melkefri
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Begynn med å koke opp vann til poteter. Når det koker, skrur du ned varmen og har i poteter og gulrøtter. De skal kokes til de er myk. Stikk en gaffel for å sjekke - det tar ca 10 minutter. Når de er ferdig heller du av vannet.
  2. Kok opp vann til fisken. Ha i litt salt. Når det koker skrur du ned på svakere varme. Ha i fisken. Den skal trekke, ikke koke. La den trekke i ca 10 minutter. Ta den ut av vannet når den skal serveres.
  3. Kok egg. Bruk eggekoker hvis du har, eller kok dem i ca ti minutter. Ha dem i kaldt vann når de er ferdig kokt, for å avkjøle dem.
  4. Smelt smør i en liten panne. Ta bort fra platen. Del eggene og ha oppi smøret.
  5. Bruk samme gryte som du smeltet smør i, og ha ertene oppi der. De skal freses kjapt. Bare et par minutter.
  6. Server
Del denne oppskriften

3 thoughts on “Lettsaltet torsk med eggesmør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *