Oppskrift

Lavkarbo fiskepinner

Disse fiskepinnene er perfekt å lage til matboksen til skolebarn, som en varm lunch eller til middag.
Server da gjerne med rømmedipp, råkost eller ovnsbakte potetbåter.

Så enkelt og så godt


Print Recipe
Lavkarbo fiskepinner
Porsjoner
personer
Ingredienser
Porsjoner
personer
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Sett stekepannen på middels varme og ha i smør eller kokosolje til steking.
  2. Begynn med å dele opp fisken i passelige biter. Tørk dem med kjøkkenpapir.
  3. Krydre fisken med sitronpepper og salt.
  4. Ha finmalte mandler i en skål og dypp fiskebitene i det.
  5. Legg fiskebitene på stekepannen og stek i et par minutter på hver side til de er gyllenbrune.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *