Oilpulling – en enkel rens av kroppen og munnen

Oilpulling – en enkel rens av kroppen og munnen

Hvordan går det med de små livsstilsendringene? I dag skal vi forberede til oilpulling eller oljeskylling.

Oilpulling er en tradisjonell arjuvedisk måte å fjerne giftstoffer og rense hele kroppen på. Det er enkelt å gjennomføre og du føler deg mer utrenset allerede etter at du har gjort det et par ganger!

Fordelene med oil pulling er ikke bekreftet i forskning, men mange rapporterer om forbedring i hudtilstand, tannproblemer, astma, hodepine, leddgikt, hormonubalanser, infeksjoner og fordøyelsesproblemer – blant annet.

Hva trenger du for å gjennomføre oil pulling?

  • Kokosolje
  • Eteriske oljer (valgfritt, men øker renseeffekten)

Ha kokosolje på en spiseskje og drypp en dråpe eterisk olje på (du kan velge f.eks sitron, villappelsin eller peppermynte) Hvis du ønsker å gjøre det uten eteriske oljer tar du bare en ss kokosolje. Ha kokosoljen i munnen og swish i ca 5 minutter før du spytter ut oljen. Det er viktig at du spytter ut, for nå er oljen full i giftstoffer og bakterier.

Etter hvert kan du øke til 10-20 minutter hvis du ønsker det. Det er best å gjøre det om morgenen, og som det første du gjør når du står opp da det er da munnen har mest bakterier.

 

Husk at disse tipsene og rådene gir deg en enkel måte å rense ut både kropp og hjem. Du velger selv hvilke av rådene du ønsker å følge. Jeg gir deg bare veiledningen til hvordan du skal få det til.

Klemmer fra Anita - Naturmamma

Ps. vil du ha flere innlegg som dette? Følg gjerne bloggen på facebook, instagram eller meld deg på nyhetsbrevet mitt.


2 thoughts on “Oilpulling – en enkel rens av kroppen og munnen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *