Nyttårsforsetter, mål og visjoner for det nye året!

Nyttårsforsetter, mål og visjoner for det nye året!

Nå er vi snart ferdig med året og klar for å begynne på et nytt år.
Det er noe magisk med det nye året syns jeg. Det å starte på nytt, med nye mål og planer.

2018 starter også på en mandag, noe som gir meg et ekstra kick på en ny start.

Har du satt deg mål for det nye året?
Det har jeg! Mine mål går litt på personlige ting, litt på bedrift og litt generelt. Men jeg vet også at strenge nyttårsforsetter ofte blir brutt ganske kjapt, så jeg har ikke satt meg mål som f.eks: Trene hver dag, slutte å spise sukker etc.

Jeg har derimot satt meg små motiverende mål, som å innføre sunn frokost 2x i uken i begynnelsen – også øke senere, eller å gå på tur oftere. Jeg tenker at å innføre små ting, 1-2 ganger i uken er bedre for å klare å holde på forsettene enn å kutte kaldt ut.

Jeg har også endret fokus fra å nekte meg ting, som f.eks sukkerholdig mat, til å heller ha fokus på å innføre gode ting slik at jeg ikke har plass til mer sukker etter hvert.

Hvis du også har lyst å innføre ting rolig i ditt eget tempo kommer jeg med 31 dager til en mer naturlig livsstil nå i januar. Da deler jeg konkrete og enkle tips mandag, onsdag og fredag her på bloggen, så følg med her.

Hvilke nyttårsforsetter har du?

Klemmer fra Anita - Naturmamma

Ps. vil du ha flere innlegg som dette? Følg gjerne bloggen på facebook, instagram eller meld deg på nyhetsbrevet mitt.


2 thoughts on “Nyttårsforsetter, mål og visjoner for det nye året!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *