5 Enkle vasketips til travle mødre

5 Enkle vasketips til travle mødre

// Innlegget er i samarbeid med Roboteksperten.no //

Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å være med ungene mine, mer tid til meg selv, mer tid til å lese en god bok, og ikke minst mer tid til å gå turer i skogen. Høres det kjent ut?

Jeg jobber hjemmefra, og det å ta pauser for å vaske huset, rydde, tømme oppvaskemaskinen etc er vanskelig syns jeg. Jeg har i tillegg Lukas hjemme ofte. Og de dagene han er hjemme er vi ofte ute, leker, tegner, maler etc. Å rydde huset er i grunn ganske kjedelig uansett hvilken dag det er.

Derfor kommer her mine 5 beste og enkle vasketips til travle mødre.

  1. Lag en plan på hva som bør gjøres – hvis du skriver det ned er det enklere å ha oversikt og gjøre en og en ting.
  2. Lat som om huset er rent med god duft – jeg bruker eteriske oljer i diffuser for å lage frisk luft i hjemmet. Sitron og appelsin er mine topp oljer jeg bruker til det.
  3. Vask (minst) en vaskemaskin med klær hver dag. Jeg gjør dette hver ukedag for å få unna kleshaugen på vaskerommet en del – og det funker bra også.
  4. Involver ungene. Denne bruker jeg ofte. De små elsker å hjelpe til uansett, og de store, de bidrar hvis de får ukelønn for det. Jeg er også veldig for å involvere ungene i det dagligdagse arbeidet hjemme.
  5. Skaff deg en robotstøvsuger. Dette må være den ultimate hjelpen tror jeg. Sett den på og den støvsuger over gulvene dine når du ikke har tid. For eksempel når du løper en tur i skogen! Perfekt!

 

Hva med deg – Har du noen enkle vasketips som hjelper deg å spare tid eller penger?

Klemmer fra Anita - Naturmamma

Ps. vil du ha flere innlegg som dette? Følg gjerne bloggen på facebook, instagram eller meld deg på nyhetsbrevet mitt.


9 thoughts on “5 Enkle vasketips til travle mødre”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *